SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zajímalo by mě jaké jsou zkušenosti s tímto druhem svářeček.Nabídka je nař.na WWW.stola.cz
Nikdy jsem to neviděl. Co to tak stojí?
To trafo vypadá jak RTB 2 z MEZ Brumov, která se dělala asi před dvaceti lety.
Ten usměrňovač podle obrázku vypadá celkem malý. Jak se asi uchladí,
ventilátor tam není vidět.
Editoval Dejv (15-03-2007 15:19:01)
prakické to je relativni pokud svařuješ něco jednou do měsíce tak vzhledem k desetinásobnej ceně nevidím ten inventor tak výhodnej
killer napsal(a):
No desetinásobek je docela dost ale nevim jestli bys sehnal trafo za 1230,- když například alfin 150 stojí cca 12300,- s daní,ale je fakt, že na domácí sváření kdy svářečku použiješ jednou do měsíce ti stačí téměř cokoliv.
no dobře ale kolik teda schází do toho desetinásobku moc ne ale jasně na co ji potřebuješ jak často a pod
kúp si to, vyzerá tok ako domáca výroba, ale nezabudni. Domáca výroba je vždy kvalitnejšia ako nejaká sériová veľko výroba. To sa týka aj invertorov
Už dvakrát jsem tuto firmu mailem oslovil s prosbou o více informací (včetně cen) o jejich výrobcích (zejména to trafo a usměrňovač) a nic Poprvé odpověděli, že pan šéf je na dovolené, a že se mi ozve, a když se dlouho nic nedělo, připoměl jsem se. Druhý mail byl zcela bez reakce....
Stránky: 1