SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
tak zas až tak dobrej nejsem ale stačilo by mi nějaké vychozí natočení abych to dal do originalniho stavu , v tomhle sestavení nemuže svářečka v poloze 1,4,5,6 svařovat.. ale asi stim švihnu do popelnice a koupim nějakej nedotčenej
Zkusil jsem to nějak nakreslit v KiCADu :
V poloze 0 je vše vypnuto.
V poloze 1 je sepnut a,b,c
V poloze 2 je sepnut a,b,d
V poloze 3 je sepnut a,b,e
V poloze 4 je sepnut a,b,f
V poloze 5 je sepnut a,b,g
V poloze 6 je sepnut a,b,h
Editoval Sender (13-01-2017 21:58:29)
běž do nějakýho Kaufhale, OBI, Merkur nebo podobnýho obchodu kde tyhle sračky prodávají. Tito prodejci vědomi si toho že prodávaj šunt nabízí většinou vrácení peněz - nouproblema.
Kup stejný aparát, opatrně ho doma rozeber, důkladně si napiš / namaluj co jak je zapojené. Vypreparuj přepínač, zpět dej ten tvůj rozebranej. Všechno pěkně slož a odnes to zpátky do krámu - vrať to bez udání důvodu. Prodejci tomu rozumí jak koza petrželi takže nebudou vůbec nic zkoumat.
aha takže v každé té jedné poloze je sepnuto jen jedno vinutí , co jde vinutí od toho trafa, vyvodu je tam celkem 6, a žádná kombinace kde jich je sepnutých víc naráz tam není.. ok?
jj.
Ha , už sem to rozjel ! nastavil sem to aby to po jednom zapinalo ty vystupy a ejhle ono to svařuje diky za schema
styles napsal(a):
No to je otřesná rada,
no vidíš - že umíš napsat stručný a věcný příspěvek jen tak dál hochu
Sender super !
No a ty xpetri by jsi to mohl detailně vyfotit - všechny dráty od trafa s označením pro případné další potrefené . Jako poděkování svarforu , ne jedincům .
xpetri> Nemáš zač.Nebylo by špatný přepsat označení podle originálního přepínače.
Přepínače těchto strojů se tu občas řeší. Třeba to bude inspirací pro někoho dalšího.
Ahojte, tak bratranec mě požádal abych mu daný díl sehnala. Tedy kende hz8b-20/3/4. Na netu jen Slovensko a Německo a tak, když mi dal i název firmy Einhell, tak jsem jim napsala na servis@einhell.cz. Chtěli: Prosím o zaslání Art. a Ident. čísla výrobku. Najdete na výrobním štítku stroje. V příloze zasílám příklad. Popřípadě prosím o fotografii štítku.
Tak jsem jim zaslala Název: BT-GW 170, Ser.Nr.: 2011/03 EB035496 a foto štítku. Pán zaslal odkaz, ať si díl najdu: https://www.isc-gmbh.info/isc_de_en/spa … 170-6.html
Našla jsem a zaslala zpět: Drehschalter, Artikelnummer: 157498001108 https://www.isc-gmbh.info/isc_de_de/dre … er-18.html
Cena 656,- plus doprava 110,- bez DPH. S DPH 930,-
Nebyl skladem. Po týdnu čekání přišel. Mašina fachá.
Stránky: 1 2