SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Čo tak namotať teflonovú pásku?
senior napsal(a):
Čo tak namotať teflonovú pásku?
Teflonovu pasku - nalepim na zavit ? aky vydrzi tlak ?
Editoval vmm (06-01-2017 15:17:55)
Záleží, kam to těsnění chcete. Na závit v nádrži teflonovou pásku, na utěsnění hřídele regulace jsem dával rozpletený tenký provázek ze skelné příze, namočený v měděné vazelíně.
Zdenek11 napsal(a):
Záleží, kam to těsnění chcete. Na závit v nádrži teflonovou pásku, na utěsnění hřídele regulace jsem dával rozpletený tenký provázek ze skelné příze, namočený v měděné vazelíně.
Potrebujem izolovat pumpu aj nadrz pod ventilom.
// Dakujem za rady, skusim dam vediet.
Ak mozem este ako cistite trysku ?
Editoval vmm (06-01-2017 15:26:32)
Kdysi hodně dávno jsem letlampu používal, ale trysku jsem nikdy čistit nepotřeboval. Mělo by to jít tenkým drátkem.
Kde to prepúšťa? Na oske ventilu? Pásku namotaj na osku na hrubo, aby vytvorila upchávku. Môžeš použiť aj silikonovú gumu, prípadne aj obyčajnú gumu alebo odpovedajúc "O" krúžok. Tam ta teplota nie je tak vysoká, aby to zhorelo. Tiež sa dá urobiť upchávka z hrubšej kože, ale pre menšiu elastičnosť je potrebné kvalitnejšie opracovať dierku aj povrch. Najlepšie ale je kúpiť PB horák s výmennou náplňou a tento dať do múzea.
senior napsal(a):
Kde to prepúšťa? Na oske ventilu? Pásku namotaj na osku na hrubo, aby vytvorila upchávku. Môžeš použiť aj silikonovú gumu, prípadne aj obyčajnú gumu alebo odpovedajúc "O" krúžok. Tam ta teplota nie je tak vysoká, aby to zhorelo. Tiež sa dá urobiť upchávka z hrubšej kože, ale pre menšiu elastičnosť je potrebné kvalitnejšie opracovať dierku aj povrch. Najlepšie ale je kúpiť PB horák s výmennou náplňou a tento dať do múzea.
Dostal som "akoby pod stromcek" 3x letlampu - vsetky prepustaju. Predchadzajuci majitel ich ich mal odlozene este v or. krabiciach a nepouzite. Chcel ich vyhodit ale su uplne nove - tak som ich zobral. Obrazok je ilustracia.
Stránky: 1