SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Já nevím proč, ale neustále mi to ukazuje jeden a ten samý obrázek.
Aj mne.
Už je to v poriadku.
Editoval huat (24-11-2016 16:37:45)
mne to neukazuje nic... skusim to uploadnut do svarfora obrazkov....
Zase nič pred pár minútami to šlo.
uz som to uploadol na svarforum, ked tak treba obnovit stranku s F5.
Gratuluji. Je vidět , že se o stroj vzorně staráte. Tato svářečka je jednou z nejlepších, jaké se prodávaly. Doporučuji dokoupit plastový kryt drátu.
ZDENÁL napsal(a):
Gratuluji. Je vidět , že se o stroj vzorně staráte. Tato svářečka je jednou z nejlepších, jaké se prodávaly. Doporučuji dokoupit plastový kryt drátu.
neviem ci je viac priemerov tych krytov na cievku drotu alebo mam brzdu osadenu moc nizko, vcera som sa snazil nainstalovat ten kryt, vyvrtal som diery podla novej brzdy a kryt sa mi tam nezmestil /nastastie som ho nekupoval.../, tu novu brzdu som + - osadil na miesto starej brzdy, asi to necham tak a budem bez krytu..
Ahoj , mám tuto mašinu již 7let a musím říci že je to nejlepší co jsem měl v ruce za dobré peníze .Poslední dobou vařím vlastní výrobu denně asi jednu hodinu čistého sváření a neměl jsem jedinou závadu. Bohužel musím uznat že moje je v hodně horším stavu vzhledovém. Tahal jsem ji postvbách ,lešení a v blátě ale nikdy mě nezradila.
Také jsem si dodělával kryt (od choboly z Brna ) musel jsem vrtat jiné díry a pod. Dnes by se měl u nich koupit origoš na Jasic 250.
Na stacionar do dielni s touto 250 od jasica ma niekto skusenosti ? http://www.chobola.cz/svareci-stroje/mi … ig-250-j90
nova stvorkladka z cooptimu z madarska je na mieste, vela-vela improvizacie, nic nepasovalo, motor sa nedal pootocit ... takto to dopadlo,
hned som dal aj novu eurozasuvku origo binzel a vymenim aj ventil na plyn, ten mam z formici... zajtra testujem.
...
Editoval 780622 (23-11-2018 18:08:12)
potom daj info co sa zlepsilo
prisiel cas a ja by som chcel multifunkciu, JASIC je na predaj....
https://stroje.bazos.sk/inzerat/1011935 … 50-J04.php
Hmm, futrál z koženky. To bych přesně potřeboval, na tu mou chodí chrápat naše kočka
Tady je vlákno na téma JASC J04.