SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim
Před pár dny jsem si pořídil kyslíkovou láhev 20l
Samozřejmě že je na ní vyraženo linde. Jak jsem se pídil tak to nakonec může dopadnout tak že je to kus který se ,, zatoulal,, a je potřeba udělat tlakovou zkoušku. Kontrolují firmy toto provádějící ? Obávam se že by se mi láhev už nevrátila..
Máte s tím nekdo zkušenost ?
dejte ji jinde než do linde naplnit tam vam udelají i tlakovou zkožku sam mam flašku co2 z linde 20L a plnim jinde tlakavka je nově udelana mistni firmou v hranicích na mor..
no pokial ju zanesies do linde tak je jasne ze ti ju zoberu...vecsinou kde plnia kyslik tak tam aj robia tlakove skusky,nezaujima ich koho to je flasa,spravia novu tlakovu skusku,naplnia zoberu peniaze...to je vsetko
F Místek a je to VEBO najdi si to, Tam nemají žáden problém.
Kolegové, když se registrujete, nebo i dodatečně, dejte si do profilu "místo". Odpadne tím řada nedorozumění. Sice se dá na netu celkem snadno vyhledat podle IP adresy vaše oblast, ale každý to nemusí umět.
nevíte kde nechat udělat tlakovou zkoužku? Hranice a Ostrava jsou dost z ruky, nejlépe Vysočina. Ptal jsem se u Choboly v jihlavě- pán měl dost špatnou náladu, neochotný. jediné řešení koupit jejich novou.... zvážím jestli tam někdy ještě půjdu, kde nakupujete na Vysočině?
jirkati to přeci není důležité odkud kdo je.
"Jasně, že to není důležité." Když je někdo z Aše tak mu poradíme obchody nejlépe z Košic. Pak je zde spousta zbytečných i když dobře míněných rad kde co koupit.
RomanN: Zkus Jiří Wastl hasicí přístroje, Putimov 93. Plní mi CO2, ale to posílá do jiné firmy. On asi tlakovou zkoušku neumí, nebo alespoň ne na tak vysoké tlaky. Ale mohl by vědět, kde by to udělali nebo by to mohl zprostředkovat u firmy, se kterou spolupracuje. A i když z toho nic nebude, tak alespoň je to ochotný člověk.
Aleš_: díky za tip! vyzkouším
nikdo jiný nic? žádné nápady?
skus napisat na aku flasu tu tlakovku potrebujes...co2,kyslik,argon ? snad ti niekto bude vediet potom lepsie poradit
...ahoj...jestli můžu,tak sem hodím mé zkušenosti s Linde prodejnou v mé oblasti...kyslíková láhev (velká),dost stará,výměna v Linde 1500 kaček,je v tom započítána tlakovka a další věci,bez jakýchkoliv nájmů atd...paní mi řekla,že když dovezu jakoukoliv láhev,která může být i prošlá,tak je to bez problémů a budu platit stejně těch 1500,mám doma dvě soupravy 2+1 (O2+ AC),používám ale teď spíš PB+O2 a když nejsem blbej a po práci zavřu ventily,tak mi jedna láhev O2 vydrží tak rok a půl...acetylénu mám už jen jednu plnou láhev,protože jsem byl blbej a zapomněl jsem jednu zavřít a na občasný sváření železa,či řezání malým řezákem to stačí...jinak,cena acetylenu je u Linde cca 6000 kaček...když si vezmu,že většinou pájím stříbrnou,či mosaznou pájkou a kupuju PB v 33 kg lahvích (1200 kaček),tak si myslím,že nemám cenu špekulovat nad jinou možností nákupu...to je můj názor...Koník...
Stránky: 1