SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ak by niekoho zaujímali črevá tejto zváračky z práce,Čína ale varí pekne ............len tá cena 230 eur.
http://rrr1970.rajce.idnes.cz/Solution_IGBT_200/
Editoval RRR1970 (14-12-2016 09:07:47)
Jugen.. nautka to bude zaujimat (len si zapamatat ako sa to jeho meno pise... )
Dopln este predny panel a zadny nech je to komplet.
Kondik je zaujimavy aspon budeme vediet nieco o tej znacke kondikov
Ked budes mat chut tak skus nieco napisat viac v style recenzie SHARKa tj.
Co si skusal ake elektody ake parametre pridat nejaku tu husenicku aj ked sa najdu ludia co im husenicu netreba.
Vyskusaj co to robi na 16A istici a nejakom dlhom kabli.
A hlavne napisat nieco po polroku pouzivania ono ta euforia z novej hracky casom klesa
Editoval ihlan (14-12-2016 09:29:14)
Skúšal som rutilové a basické elektrody .Rutilkami to varilo lepšie pri menších ampéroch ako pri bazických .
Bazické 2,5 esab som skúšal od 85A do 100A a 3,15 do 140A . Varí to pekne.Foto húsenky dodám do budúcna.Istič neviem aký je použitý no bolo to na predlžováku cca 10m.
Editoval RRR1970 (14-12-2016 10:03:12)
Čína jako každá jina ale je to složený rozumě a v bendně přišroubované.
čínský kondy jsem ještě nepotkal dobré poslední 3 na které číňan natiskl Nipon Chemi (povedená kopie ) vydrželi 7měs v provozu 24/7 .
To je do svářečky na doma 10 let
Nelze použít na zásuvce bez chrániče .....
No to je všsechno možné ale ta svářečka o tom neví tak pšššš
Pozeral som káble v práci na tejto zváračke ,sú kompletne biele takže hliník , a žiadna meď.
A to je blbé....zváračka za 230 eur a dodávajú sa hliníkové káble.
vypadá jako Ripper 250
Tak Včera sme po čase v práci konečne na dlhšie zapli túto zváračku a išlo nás z nej rozhodiť . Po škrtnutí a chytení oblúka s bazickou el. 2,5, po pár sekundách oblúk stále zhasínal .Až po pridaní vyšších ampér to konečne ako tak držalo oblúk ale zdalo sa ako keby zvárací prúd pulzoval ,a iba z božou pomocou sme dokončili zvarací úkon.
Kedže sme zvárali rúru na paru ,prevarili sme ten zvar ešte raz z nájdenou 3,15 rutilovou elektrodou. Tu už zváračka neštrajkovala a varila v pohode .Ale tá bazická 2,5 pri 80 ampéroch je doslova utrpenie .Zváračka za 230 eur.......vyhodené peniaze .Ale povedz to šéfovi keď to kupoval u kamaráta.
To je běžné u levných invertorů, protože nemají dostatečné nebo žádné navýšení proudu při zkratu, způsobenému vytvořenou kapkou při svařování právě bazickými elektrodami. U rutilových nebo kyselých elektrod se to neprojevuje, protože ty odhořívají po malých kapičkách, které zkraty nezpůsobují. Pokud má svářečka nastavitelné "ARC FORCE", tak jej nastavte na vyšší výkon a svařování s bazickými elektrodami by mělo být bez problémů. Jole.
RRR1970 napsal(a):
Tak Včera sme po čase v práci konečne na dlhšie zapli túto zváračku a išlo nás z nej rozhodiť . Po škrtnutí a chytení oblúka s bazickou el. 2,5, po pár sekundách oblúk stále zhasínal .Až po pridaní vyšších ampér to konečne ako tak držalo oblúk ale zdalo sa ako keby zvárací prúd pulzoval ,a iba z božou pomocou sme dokončili zvarací úkon.
Kedže sme zvárali rúru na paru ,prevarili sme ten zvar ešte raz z nájdenou 3,15 rutilovou elektrodou. Tu už zváračka neštrajkovala a varila v pohode .Ale tá bazická 2,5 pri 80 ampéroch je doslova utrpenie .Zváračka za 230 eur.......vyhodené peniaze .Ale povedz to šéfovi keď to kupoval u kamaráta.
To je nezmysel , reklamovali mi kvoli tomu GAMA 1500x z S.R.O . ..... Problem je len na zemniacej svorke , čo to je na HRZAVOM MATERIALY PRICHYTENY na zemniacej svorky ... Inak velmi dobre poznam aj Vaše (china , production .... www.zvarin.sk)
By ma zaujimalo co stym ma chranic? Bobo?
No co kazdy chce male a ľahké a potom sa cuduje ze to. NEzvara.
By ma zaujimalo cim je to osadene.
No co kazdy chce male a ľahké a potom sa cuduje ze to. NEzvara.............mám doma malé a lahké dniprom ,a to zvára perfektne aj z bazickou.
Stránky: 1