SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
cauko vo spolok potreboval by som do zvaracky zu-315 zapalovaci modul chlapi nevala sa dakomu nieco take doma strasne by my to pomohlo alebo aspon popis vsetkych suciastok z toho modulu na kolko vtej masine sa stoho neda nic vicitat,dakujem velmi pekne.
Zdarma ve spolek takže asi o tejto zvaracke nikto nemá žiadne informácie už som prečítal celé mma túto aspoň niečo som vyčítal pre wtu
Svářečku ZU-315 neznám,ale ND by se možná daly sehnat na WWW.SVARECKY.COM .Kupoval jsem tam starší podavač a nějaký další věci (vše OK).
Petoopel napsal(a):
cauko vo spolok potreboval by som do zvaracky zu-315 zapalovaci modul chlapi nevala sa dakomu nieco take doma strasne by my to pomohlo alebo aspon popis vsetkych suciastok z toho modulu na kolko vtej masine sa stoho neda nic vicitat,dakujem velmi pekne.
Co myslíte tím zapalovacím modulem je mi záhadou, kontaktujte mě formou emailu a svářečku opravíme. Zdar a sílu
Mislim tím to že je n.i.o jeden zapalovaci modul