SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Tak som si doprial tento zazrak predchodca bol iskravar mig 170L,nebolo to zle,ale tato Kempina je uplne inde,velka spokojnost. Neskor dam aj viac fotiek. Horak som zvolil original Abicor Binzel mb25ak.
Pěkná třífázová mašinka. Akorát 400 V/30 A při plném zatížení je někdy náročné na domovní jistič.
jirkati Nevím kde jsi to našel já všude čtu o 16 amperech, jinak mašinka se mi také líbí.
mozem potvrdit,skusal som na 16a zasuvke a bez problemu aj pri plnom vykone
Az na ten najpicnejsi horak pod slnkom, ale stroj dobry a hlavne maly, aspon nezavadzia v dielni.
Sorry, podíval jsem se do jiného sloupce na příkon silnější mašinky. Správně je 16 A.
Super, ja mam Minarcmig 200 a taky spokojenost a taky přechod z Iskravaru 170L. A je hezky vidět jak se propracovavame od hobby masin k profi. Ja ted řeším TIG, ale chtel bych AC/DC a tam je Kemppi hrozná raketa. Takže na severu zůstanu ale bude to asi Migatronic PI 200.
Editoval RV (20-11-2016 19:28:38)
fofo napsal(a):
Az na ten najpicnejsi horak pod slnkom, ale stroj dobry a hlavne maly, aspon nezavadzia v dielni.
preco je ten horak taky zly?mozes konkretnejsie prosim?
Já tam nikde hořák nevidím. Jak víš co má za hořák?
je to napisane hore,origo binzel mb25ak
Tak zase není drahéj a do garáže to stačí. Já bych si těžko zvykl bez řízení v hořáku. Mám to i u Miga i u Tiga. Jen ta cena byla trochu jinde.
eazydaz napsal(a):
fofo napsal(a):
preco je ten horak taky zly?mozes konkretnejsie prosim?
taky přemýšlím nad tím proč by měl být nějak extrémně špatný (tedy pokud výraz "najpicnejsi" neznamená "ten, který nakonec vždycky někdo musí mít")
preto som sa pytal,ze preco je taky "najpicnejsi", zvedavy som,videl som vela kopii tych binzelov,ale ja som kupil original,a spracovanie super,a co sa zvarania tyka tak nemam nic proti