SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Má niekto skúsenosti z týmto typom alebo výrobcom?
Časom ju plánujem použiť aj ako CNC plazmu.
Je to dobré riešenie?
http://www.expondo.cz/stamos-power-plaz … 28?c=1380#
skúsenosti z výrobcom zatial minimálne ale máme iný typ : 85 CNC,zatial iba skúšame a ladíme.Kvalita rezu nič moc je to taký základ.myslím že po výmene za kvalitnejší horák by sa to zlepšilo a možno sa mýlim lebo s plazmou ešte len začíname ale za tie peniaze sa toho veľa očakávať nedá. konštrukcia routru čo dom dal
Zdravím , pořídil jsem si cnc router, a hledám vhodnou plasmovou řezačku, přemýšlím také o řezačce stamos 70A 400v. Nemá někdo zkušenost s jinou (lepší) v podobné cenové relaci? co se týká rušení, kvalit řezu. Řezat se chystám hlavně 5mm plech. Díky moc za rady
Hypertherm
Chapu hypertherm je spicka, bohuzel moje financni moznosti jsou jinde
môžeš bližšie popísať ten tvoj CNC router ? som veľmi zvedavý ..prosím...
pacho napsal(a):
môžeš bližšie popísať ten tvoj CNC router ? som veľmi zvedavý ..prosím...
napsal jsem mail
včera sme skúšali niečo vypáliť a nedopadlo to najhoršie
pěkné, pěkné, jak to řídíš? Sw? Já pamatuju plasmu s pantografem kde se jezdilo jehlou po výkrese
Sw Mach 3 prostredie MILL dnes sme zase niečo skúšali (chvala BOHU pršalo a žena neotravovala s prácami okolo domu)
Chcelo by to ešte neaku srnku...vedla...
.....keď vydržíš nepapať bude aj srnka....
pacho napsal(a):
žena neotravovala s prácami
To máš doma na bráně? Aby ti neříkali "U paroháče"
sory: nemoh sem si pomoct
To mu pálila manželka jako budoucí foto když nebude dělat kolem baráku
chlapi už som to stým ,, PAROHAČOM,, vyriešil,sused tiež onho budil záujem (má krajšiu ženu) tak som mu ho hned heftol na bránu a že čo je dlžný ? ..ha...ha...ha...
url=http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.php?image=./uploads/1468_img_20170208_213425.jpg]
[/url]
Mal som plazmu aj rozobranu ak by bol zaujem môžem pridať aj foto (plazma stamos s 85)
Zdravim , prosim o pomoc odbornikov. Z plazmou som v živote nič nerezal, no kedže moj velky koniček su CNC ,tak som si postavil menšiu plazmu 1x1,5m .. elektronika a mechanika je už hotova všetko pekne funguje , no teraz prišlo na rad kupa plazmovej rezačky. Plazmu budem použivať len ako hobby tak cca. 1-10x do mesiaca na menšie vypalky do hrubky max.10mm . Preto som sa rozhodol pre 40A verziu , no teraz nastal problem ake zapalovanie je lepšie na cnc plazmu? Predajca mi ponukal zapalovanie dotikom a zapalovanie HF , neviem si vybrať čo je lepšie. Ked že z plazmou nemam skusenosti. Vdaka
Určitě a jedině HF.
na 10mm a CNC je 40A určitě na 230V dost velká bída .
ano 40A na 10mm je opravdu málo, i nejvychytanější systém hořáku ( co má Hypertherm) to nedá