SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
kemppi MasterTig MLS 2300 ac-dc alebo fronius magicwave 2200job
Lepší varianta - LORCH
No,taky přidám do placu osvědčenej Tetrix AC-DC?.
Já mám Fronius a když překousneš cenu asi nic lepšího nekoupíš a ti kdo píši jinak tak neví o čem píši. Já si připlatil comfort verzi a zatím jsem rád, že jsem to udělal.
Pate a co třeba přiložit nějakou fotku svarů?
To aby ti kteří nevědí o čem píší pochopili a prozřeli.
to pat: Ano firma Fronius je spicka vo svojom obore, ale na zvaranie hlinika a jeho zliatin metodou TIG AC je naozaj ten EWM Tetrix lepsia volba. Financne to bude na zaplakanie v obidvoch pripadoch.
hmota a víš že mě ještě nenapadlo si fotit svary,ale vezmu to jako stranický ukol a něco udělám ale telefon mi nefotí a foták na dílnu tak často nenosím,trochu se tam práši. Jen upozornuji že na TIG začínám a mám navařeno pul flašky. Tady je více psaní o mašině a né o mích svarech.Je ale pravdou že jdou vidět výsledky snažení.
Co Migatronic Pi 200 nebo 250 ?
Já znám jen toho navigátora a to byla strašná piksla,ale zase mám odbočku CO2.... Migatronic kdx 250 a nedám na něj dopustit Jednou za rok vyfoukám bordel a jede pořád a super dokonce i kladky mám dvacet let a to je klobouk dolu.
Stránky: 1