SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim vsechny.
Jsem tezky amater a svarecku pouzivam sem tam na nejake drobne projekty, svareni joklu, plochaci ci prutu fi 6/8.
Po asi 7 letech mi odpadl prepinac v MMA svarecce Matrix EWS 200 - 230V / 400V, (HZ8B-20/3/4) zapinalo se pouze 400v a pri 230v fungoval jen vetrak ale nesvitila kontrolka ani nesel proud na elektrodu.
Proto ze pouzivam pouze 230v premyslim zda neobejit ten prepinac kompletne (novy stoji nekrestianske penize),
Ma nekdo s tim zkusenosti ?
Uvnitr svarecky je schema propojeni. Vypada ze melo by se zevrit
3-4
7-8
13-14
15-16
https://www.dropbox.com/sc/99i29vpptlct … AZV_Sv3nXa
Je tomu tak nebo se pletu ?
Editoval Thoka (01-08-2016 14:13:05)
Že byste to vypínal přes vidlici? To bych nedělal, kolik stojí ten přepínač?
Čo to znamená nekrestanske peniaze ???
10€, 50€, 100€
Alebo 50 kc, 100, 500, 1000 ???
Zdravim, tak cena takoveho prepinace je cca 920 czk ( je k mani pouze na polskych strankach za 145 PLN, nepocitam cinske stranky kde jsem nenasel cenu), jakykoliv prepinac ktery se priblizuje tomuto je v prodejnach za cca 1000 czk
Mezi tim , jsem to zapojit " na kratko" dle toho schematu, a funguje bez problemu.
Dekuji vsem za prispevky.
Dobry den vsetkym dostala sa my do ruk zvaracka Matrix 200AC/DC poprosil by som niejake info k nastaveniu zvarania tensich plechov,a hlinika
za info vopred dakujem
Stránky: 1