SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 31-08-2016 21:05:52

alipbalipb
Člen

Einhell SGA 175 Turbo - stykač

Dobrý den, prosím o radu. Jsem úplný svař. amatér. Vlastním CO2 Einhell SGA 175 Turbo. Mám načatý a asi dlouho nevydrží stykač, který spíná svařovací proud. Je již hodně, ale hodně hlučný. Když ho zamáčkunu natvrdo šroubovákem, tak je klid. Nevíte někdo, kdce ho koupím, popř co mám hledat za náhradu? Děkuji Pokorný

#2 31-08-2016 21:32:46

jirkati
Moderator
Místo: Liberec

Re: Einhell SGA 175 Turbo - stykač

Že by spínač spínal svařovací proud se mi zdá zcela nepravděpodobné. Z dotazu usuzuji, že toho moc o elektrikařině nevíte. V takovém případě je obvykle nejlevnější navštívit nejbližší servis, nebo zkušeného elektrikáře. Elektrikář nebo servisák na stykači najdou to správné označení a budou vědět, jak ho vyměnit či nahradit.

#3 01-09-2016 15:40:31

alipbalipb
Člen

Re: Einhell SGA 175 Turbo - stykač

Otázka byla směřována spíše na majitele těchto strojů, zda neví, jaký stykač tam je. Nerad bych zde slovíčkařil, každý jistě chápe, co jsem chtěl napsat.....děkuji předem za věcné rady:-).

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla