SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den. Chystám se kupovat novou svářečku na svářecí montáže. Měla by být lehká, dobře přenosná a hlavně kvalitní.
Cenové rozpětí 40 000 max.
Zatím volím pouze mezi:
Migatronic FOCUS TIG 160 DC HP PFC
a
KITin 1900 HF
Zatěžovatel je u KITin výkonnější, není-liž pravda ?
S jakými značkami máte dobré zkušenosti Vy a co by jste mi mohli doporučit ? Budu Vám velmi vděčný za jakékoliv rady.
Zkuste si nejříve pročíst stovky zdejších příspěvků na vaše téma. Určitě tam najdete i spoustu tipů na jiné značky pro dané použití.
Vasil napsal(a):
Dobrý den. Chystám se kupovat novou svářečku na svářecí montáže. Měla by být lehká, dobře přenosná a hlavně kvalitní.
Cenové rozpětí 40 000 max.
Zatím volím pouze mezi:
Migatronic FOCUS TIG 160 DC HP PFC
a
KITin 1900 HF
Zatěžovatel je u KITin výkonnější, není-liž pravda ?
S jakými značkami máte dobré zkušenosti Vy a co by jste mi mohli doporučit ? Budu Vám velmi vděčný za jakékoliv rady.
Migatronic je od počátku držák a profi mašina. S Kühtreibrem nemám tolik dobrých zkušeností....Upozorňuji některé zdejší rejpaly, že se bavím pouze o TIG
NO,a co třeba něco od EWM? Takovej PICOTIG 200 DC, nebo TETRIX, určo Vám v Benešově zmáknou cenu...zdravím
Pokud máte možnost investovat do 40tis. tak bych volil EWM, Fronius, Migatronic. Volte s ohledem na pozáruční servis a přístup. Prodá Vám kde kdo ale pak až půjde do tuhého.....
styles napsal(a):
Potvrzuji názor z příspěvku č.3 ohledně těch Kutreiberů, kde kromě jiného hlavně procesorové řízení je velmi poruchové a firma se k žádné nápravě nemá! A je to i u strojů pro MMA.
Tak tak, proti trafovým MIGovkám nic nemám ale invertory nic moc
EWM mám triton 230. Vaří to dobře. Servis není žádný problém. Klidně poradím kde. Bez poruchy cca 15 let. Nejsou v tom čínský komponenty .
Také jsem to řešil a mám Fronius magic wave 220 comford . Nějak jsem překousl prachy a dneska vím, že když je problém tak mašinou to není. Jde o moji práci,která mě baví a konkurence je dneska veliká. S KITin jsem svařoval a dneska mám šediny. Hruza stroj. Za málo penízku málo muziky.