SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Pane jo ta Itamati od ihlana vypadá velice zajímavě , máte k tomu vic info ? Protože když může stát v. Německu 5200 tak je to super cena za svarecku s eurokonektorem. Jinak jakej je rozdíl od ty chobolový ? Kromě eurokonektoru a moznosti mma má podobný parametry a ještě je levnější. Otazkou je kolik by stala doprava
Ta Itamati má i zobrazení napětí a proudu. Což je oproti Chobolovi konfort při nastavování. Oproti bazoši je v německu i záruka a doprava by nemusela být až tak drahá. Tak zase základní otázka, jak to svařuje.
Zaujímalo by ma či Chobolov mig má elektroventil ,alebo len ventil v rukoväti?Ten horák na pevno je asi len 140A
Chobola mas zarucny aj pozarucny servis vsetkeho co predavaju naklady a doba opravy budu lacnejsie ako bazos/eshop.
Dalsia vyhoda ked kupujes v predajni je normalne ze si stroj otestujes pri preberani nedopadne to tak ze prides domov a nejde podavac. Stroj ktory isiel lodou moze mat od novoty koroziu na kontaktoch a pri prvom zapnuti nemusi ist (proste velka smola)
Pri nemcovi mozes narazit na jeden problem NEMCI CASTO NECHCU posielat do vychodneho bloku osrat sa to da cez sluzbu
(mam stym uz skusenost nemec ani omylom poslat mimo Germany tak som musel cakat kym do doslo cez DE POBOX)
PS: Tie dva modely+SHARK mam zatial vyhliadnute na zvaranie joklov a "bydla pod sliepky" tam stacit urcite budu.
Editoval ihlan (26-06-2016 13:01:15)
Tiež som po niečom podobnom pokukoval.Nakoniec som sa rozhodol pre Magnum po praktickej dobrej skúsenosti u kamaráta a pre dostupnosť prípadného servisu u slovenského predajcu.
Predajca je Reliko v Prešove.
V Nitre na strojárskom vetrhu ich ponúkala aj firma Orabrus z D. Kubína
ja som v presove casto a od tejto firmy sme aj neake drobnosti kupovali pytam len preto,ze sidlo magnum je v sanoku-nedaleko od krosna v podstate od svidnika asi100km a neako som nemal cas ist pozriet tie ich 3fazove co2 invertory,ze keby ich mali v presove tak by som to okukol-zavolam im cez tyzden ale ceny budu asi ine oproti sanoku v polsku-tam 250 alebo 280A 3fazovy co2 invertor vychadzal priblizne 560eur ked som si zistoval co by stalo za vyskusanie za tie prachy
Ty Magnumy nový celkem často nabízejí na Bazoši, jsou to dobrý stroje ?
Ja som spokojný.Používam Ar/CO2 mix.Zvára elegantne.Spolahlivosť neviem ešte posúdiť ,mám ho krátko.Odhadujem že bude podobná ako u iných lacných zvaračkách...