SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Zdravím,
asi před rokem,můj známí se dostal k odkoupení vyřazené KS-350/1 s jednoho nejmenovaného podniku,kde sloužila pouze v údržbářské dílně;takže jen příležitostně.
Cena byla něco okolo 3.500kč.Ale když jsem se od nej dozvěděl,že chce stroj koupit a po sléze rozebrat do zběrných surovin;tak mi to nedalo a kontaktoval podnik a svářečku jsem koupil já sám.
Ne že bych ji potřeboval,ale jen mi přišlo,že takový zachovalý svařovací stroj má skončit ve zběrných surovinách,za účelem nulového zisku(alespoň pro mne).
Aj tá moja je KS-350/01 a tie maju hliníkové vynutie a tiež je zachovalá kupil som ju za 800sk.
hm 800sk-to bola dobra kupa-gratulujem.tiez mam stare masinky rad ale niekomu su fakt velke a nevyuzije ju.niekto ma vacsiu wtu alebo ks v dielni a staci mu to.ja mam do dielne aj vonku-tak mam viac ,,hraciek,, ale niekto ako kamarat-ten ma dielnicku v panelaku v pivnici a zdedil ks-ku tak radsej ju predal a kupil invertor-ten sa mu do pivnicky zmesti-ale aj tak zvara na chodbe :-) ale celkovo mam tie stare stroje radsej-hoci su nemotornejsie ale hlavne TRVACNEJSIE
Včera som kúpil novú Esab Buddy arc180. Vyskúšal som ju na jednej elektróde a zatiaľ spokojnosť. Tak uvidíme čo bude ďalej. 315-stka zatiaľ ostane doma a časom sa uvidí.
Stránky: 1 2