SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Je mozne ze moje palenie záhy sposobuje to ako som zacal zvarat tigom (argonom) ale nie hlinik,ale, nelegovane cierne ocele???
...pokiaľ to moc žerieš...
FF napsal(a):
...pokiaľ to moc žerieš...
co ako zeriem? tie vypari?
Editoval rcp (08-03-2012 13:54:18)
Pálení žáhy způsobuje nedovíravost svěrače jícnu. Tím pádem se vrací žaludeční šťávy zpět do jícnu a leptají sliznici v jícnu. Z argonu to být nemůže, ten se dostane do nosu a do plic. Mohlo by to být z pracovní polohy (předklon, stlačený žaludek atp.) a z jídla.Doporučím zavčasu zajít k internistovi, dá se to celkem dobře léčit. Na "uhašení" doporučím bílinskou kyselku (v obchodě) nebo rennie (v lékárně).
Na hašení žáhy si kup v samošce balíček jedlé sody, nasyp si jí do petky, zalej vodou a nechej si jí někde poblíž- vydrží dlouho! Jak bude problém, napí se jí a máš po problému..............
Luk.M napsal(a):
Pálení žáhy způsobuje nedovíravost svěrače jícnu. Tím pádem se vrací žaludeční šťávy zpět do jícnu a leptají sliznici v jícnu. Z argonu to být nemůže, ten se dostane do nosu a do plic. Mohlo by to být z pracovní polohy (předklon, stlačený žaludek atp.) a z jídla.Doporučím zavčasu zajít k internistovi, dá se to celkem dobře léčit. Na "uhašení" doporučím bílinskou kyselku (v obchodě) nebo rennie (v lékárně).
Ale nejde o to ja viem co mam pouzit ked ma pali zaha, ja som len cital ze pri zavarani hlinika argonom, ta moze palit zaha, a ja som zacal zvarat tigom pred 4 tyznami a deje sa mi to, predtym iba ked som nieco zjedol, tak preto sa pytam ci to nema nejaky suvis
Pokud má někdo k pálení žáhy sklony, pak při svatování TIGem asi bude trochu zpočátku trpět. Je to totiž fyziologická záležitost způsobená značným namáháním svalů kostry a břišních ve snaze udržet co nejpřesněji délku TIGového oblouku. Po získání naprosté rutiny tahle křeč postupně vymizí, svaly se zase uvolní a bude po problému. Samotná technologie TIG při svařování oceli je naprosto bezpečná. A argon můžete šlukovat zcela beztrestně plnými doušky bez jakéhokoliv následku.
Jsou potraviny, co pálení žáhy vyvolávají a zvětšují , tak jestli to je možné, tak takové potraviny před svařováním nejíst. Dělá to kafe, mastná masitá jídla, česnek, hodně kořeněná jídla, kyselejší vína, ..... Takže svým způsobem dieta.
A nepřecpávat se před prací. Ani nějak zvlášť moc jindy.
Taky k tomu mám sklony a to nesvařuji.
Já bych řekl, že nás spíš zabijou cigára, teda mě, abych nemluvil za Vás disciplinovanější, kdyby jedinnou neřestí byl jen TIG.....
jirkati napsal(a):
Pokud má někdo k pálení žáhy sklony, pak při svatování TIGem asi bude trochu zpočátku trpět. Je to totiž fyziologická záležitost způsobená značným namáháním svalů kostry a břišních ve snaze udržet co nejpřesněji délku TIGového oblouku. Po získání naprosté rutiny tahle křeč postupně vymizí, svaly se zase uvolní a bude po problému. Samotná technologie TIG při svařování oceli je naprosto bezpečná. A argon můžete šlukovat zcela beztrestně plnými doušky bez jakéhokoliv následku.
Vdaka za radu :-)
Stránky: 1