SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chcem sa opytat ked zvaram tigom, tak hubicou sa mam dotykat zvaru a tym robit husenku, alebo praveze vobec sa dotykat nemam?
Kdyz svarim oblouk hori mezi elektrodou a zakladnim materialem.U koutoveho svaru se da vyuzit opreni horaku o zakladni material nicmene horak je treba vest s ohledem na pozadovanou housenku (rozkyv) nevovedu si predstavit opreni hubice pri V svaru.
Honza007 napsal(a):
............... nevovedu si predstavit opreni hubice pri V svaru.
su zvaraci, ktori dokazu aj to a vraj je to momentalne hit
mne osobne sa viac pozdava "klasika"
nejake videa: "walking the cup"
Editoval rcp (29-02-2012 19:30:14)
rcp napsal(a):
Honza007 napsal(a):
............... nevovedu si predstavit opreni hubice pri V svaru.
su zvaraci, ktori dokazu aj to a vraj je to momentalne hit
mne osobne sa viac pozdava "klasika"
nejake videa: "walking the cup"
Preto som sa to pytal, lebo mne ukazoval jeden pan ako mam zvarat a hovoril mi aby som si tou hubicou suchal po materialy, on mal peknu husenku, ja som to skusal, niekedy sa mi podarila a niekedy ako mi tuhol zvar, hubica sa mi lepila do toho zvaru a uz to nebolo ono,ale to nebolo vzdy, preto sa to pytam
...ja som to tiež skúšal a bolo to celkom pohodlné, ale ono potom aj tá hubica tak vyzerala...
Editoval FF (02-03-2012 18:32:17)
len pokojne opri hubicu o zvar. Ja tak zvaram stale a zvar je jak malovany.Zvar je krajsi a cistejsi.