SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Takže nakoniec to dopadlo úplne inak ako som si predstavoval a doma sa objavila táto potvora ,má niekto manuál k nej? ďakujem dopredu :-)
manual k 180 nemam, ale tu na tejto stranke vyrobcu najdes hadam nieco podobne (180 som tam nenasiel)
http://www.etpsro.sk/index.php?lang=sk&item=45
dole je dokument na stiahnutie
(dufam ze nedostanem pohlavok za reklamu, inde ako u vyrobcu som to nenasiel)
Díky,tá 179 ka je jednofázová a 180 trojfázová ,ale už som im poslal meil tak hádam niečo pošlú :-)
aha. to som si nevsimol, v kazdom pripade, na stranke vyrobcu maju aj trojfazove stroje a ku kazdemu je navod. nuz, ale dufam ze odpisu :-)
Skús si ale prečítať tie návody :-) navod k wlsp je román na pokračovanie oproti tomu ,a to je tam polovica bezpečnostných predpisov :-)))))))))))))
a co by si chcel vlastne z navodu zistit?
Pri cievke sú tri potenciometre na nastavenie a potom dole jeden značený ar-co2 a chcem vedieť čo je na čo :-) predpokladám žeje to predfuk,dofuk,a výlet alebo dohorenie ,a ešte tam mám na prednom paneli zaslepené okienka na ampérmeter a voltmeter tak by ma zaujímalo či sa to tam dá dorobiť . akurát zháňam flašu a hádam skúsim niečo polepiť :-)