SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zdravím,má někdo zkušenost s touto svářečkou?Viděl jsem ji v Něm za zajímavou cenu,cca 600 Eur a u nás jsem koukal,že se prodává cca za 23 tis.
za tu cenu bych to bral, vyzerá to v pohode zváračka, len neviem či ten display kolko vydrží
jo to nikdo neví,dávají záruku 5 let
Ja ji mam. Uz jsem ji dvakrat opravoval(elektornika). Podavani dratu jsem taky predelal, protoze je podle me znacne nedostatecne. Hodne to prska pri svarovani. Nejsem s ni moc spokojeny.
Jednou jsme ji spravovali a musím řící , že je to hoby / houby /stroj za profi peníze
Já túto zváračku mám a som s ňou spokojný. Ak ju nastavíš, tak ako musíš nastaviť každú MIG/MAG zváračku, tak je to úplne v pohode. Zváral som s ňou automobil, zábradlie z rúrok cca 20m, konštrukčnú oceľ a aj 6 mm platne a v pohode. Je trošku ťažšia na prenášanie (lebo ju mám v pivnici) ale inak zvára sa mi s ňou dobre. Ja som ju vtedy kupoval za 25000 SK. Rozmýšlal som si k nej kúpiť samostmievaciu kuklu ale nakoniec som našiel v obchode zváracie sklov tzv. dvojité zložené s 7 väčšie a 6 menšie takže ak sa pozerám cez prečnievajúcu časť skla 7 a približujem "pištoľ" vidím všetko pekne následne zmením uhol pohľadu a pozerám súčastne cez 7 a 6 čo je cca 13 ale to už zváram.
Ten display zobrazuje aktuálny zvárací prúd ktorým zváraš. Nie je to v skutočnosti digitálny display takže nie je náchylný na rozbitie. Je to číslicový display na báze LED zobrazovania. Display je ešte ukrytý pod priehľadným sklom. Výstupný prúd sa nedá nastaviť cez display ale pomocou prepínača.
Editoval hano (04-02-2009 07:28:33)
fy FORMICA NITRA de dolu vodou .odbyt rapidne klesa.... financni krize se pod tymto podepsala.
Zdravím ja, môžem túto zváračku len doporučiť, ako tu už bolo spomenuté, keď sa nastaví tak ide vporiadku. No aj ja som natrafil na problém a sice taký že mi zhorel jeden odpor na plošáku na malom trafe, takže som zváračku musel odstaviť a nevim sa dopátrať ku schéme k tejto zváračke. Ak by vedel niekto pomôcť bol by som velmi povdačný.
zdravím. chcem sa spítať či niekto nemá fotky vnútra tejto zváračky . neviem aký to má trafák , hliník alebo med , a či sa do toho oplatí investovať. predtým som mal iskravar 193 , s tou som bol celkom spokojní ale neviem čo možem čakať od tejto zváračky. dik za odpovede.
michal sýkora napsal(a):
zdravím. chcem sa spítať či niekto nemá fotky vnútra tejto zváračky . neviem aký to má trafák , hliník alebo med , a či sa do toho oplatí investovať. predtým som mal iskravar 193 , s tou som bol celkom spokojní ale neviem čo možem čakať od tejto zváračky. dik za odpovede.
trafo bude navinute hlinikem osobne se mi einhely,gude moc nezamlouvají sice jsem si einhela koupil ale ze zavadou tak me stal jen 1500,- oprava a prestavba stala další asi 3500,- aby svařečka byla co kčemu... za 23000 radsi neco poradneho kurebeiter pod oznacenim tiger nebo omni masinu gude ani nahodou ješte horsí stroj nez einhell...