SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
zdravím velectěné fórum
chci se zeptat mistrů sváru zda někdo z Vás používá nové hořáky s odsáváním zplodin přímo na hořáku např Binzel RAB GRIP 240 D. Potřebuji vyřešit zplodiny a toto mi připadá jako elegantní řešení. Děkuji za veškeré informace . Také se mi nepodařilo vypáčit z jejich firmy ani po několika urgencích cenu tohoto hořáku .
Editoval sima (24-01-2017 07:21:41)
Měli jsme to v práci asi týden na zkoušku. Já to sundal po dvou dnech a ostatní brzo taky. Hořák neskutečně těžkej hubice velká a stejně to odsálo jen část .
Dík za odp. napadlo mě totéž ale praxe je praxe .
sima napsal(a):
Dík za odp. napadlo mě totéž ale praxe je praxe .
Viděl jsem to pouze v jedné firmě. Bylo to celkem šikovný, jenže jak už zde bylo řečeno, tak byl hořák opravdu hodně těžký do ruky a celková manipulace byla taky dost komplikovaná. Lepší řešení je koupit odsavač.
maji to v jedne firmě v Hranicich na Mor.
Bylo to jak hadice od vysavače fakt hrozná práce. S hubicí se někam do menšího prostoru není možné dostat jak byla velká.
Chtěli aby jsme s tím vyzkoušeli pájet drátem cu si3 odsávalo to z mista svaru ,ale z druhé strany jeklu se valil dým stejně logicky to odtamtud neodsaje tedy učinost pro naše potřeby žádná.
učinost pri svařovaní to melo tak 35% bylo to napojeno na odsavaní fy. Kemper.
Moc děkuji za praktické zkušenosti , půjdu cestou klasického odsávání .
chcel by som sa predsa len ešte opytat na skusenosti s takymto horakom či niekto nema skusenost s neakym čo by mal fakt dobru učinnost,
to že je neohrabany to by mi nevadilo......
alebo su všetky podobne s malou učinnostou?....dik