SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Opravdu si myslíte, že tady jde jen o radu? Podle mě, Tomáš dobře ví, že nemůže být jiná odpověď než že ano. Na takto postavenou otázku nemůže být jiná odpověď. Tato odpověď také musí mít nějaká "ale". Přestože musí být odpověď ano, tak bych to domů nechtěl. Nejsem si ale jistý, jestli je toto očekávaná "normální" odpověď.
Pockal som si ze ako to dopadne ono tato diskusia tu bola ze ano pred 1.5 rokom
ale svarforum vyleze z googla ale citat to uz nie len sa otvori nanovo otazka
Stale cakam stastnych majitelov tychto zvaraciek ze pridu na SF a pochvalia sa ale uz 3 rok cakam zbytocne
mna dorazila tato diskusia ludi co si kupia zvaracku v supermarkete LIDL a spotrebak v NAY.sk
GaboSB
Je ro plnený drôt a v pohode ho majú aj v Nay predajňach na cievke 400g za 8,99€ zdroj
inak to je nejakych 22.5e/kg a za tolko si clovek kupi 5kg/0.8mm cievku
Editoval ihlan (10-07-2018 12:08:03)
A koľko tým zvaríš 30-40 centi zvaru?Majú aj trojkilo ale len na objednávku https://www.nay.sk/gude-3-kg-0-9-mm-pln … ckovy-drot
Za tú cenu mám 2 päťkilové kotúče plného drátu a dvakrát vymenenú 8 litrovú flašku.
Díky za odpovědi, takže radíte nekupovat... Potřebuju prostě povařit běžný věci kolem baráku, udělat plot na kotci a tak, ale jestli svařím dvě trubky a pak musím půl hodiny čekat, tak to se mi do toho fakt nechce.
Co ram cakanie ale ten nechutne drahy spotrebak, kedze to obsahuje tavidlo a kov, tak skoro polovica objemu je to tavidlo. Tj spotreba dratu 2nasobna. Ako bolo povedane radsej dosetti a kup nieco poriadne invertor.
Ako si nicit nervy stymto.
Co jsem koukal, tak ty cívky 1kg drátu ani nedávají plné, jen asi půlku cívky. Kdyby byla i ta malá cívečka plná, tak tam podle mě 2kg drátu vleze, i kdyby 1,8kg.
Pořídil ji někdo tento týden v Lídlu? Viděl jsem jich tam více,asi se moc neprodává
Rozumní lidi si nikdy nekoupí svářečku typu COčko za 2500,- kč. Včera jsem byl v Lídlu. Nějaká paní si tu svářečku fotila na mobil, asi chtěla manželovi udělat radost.
Sice ceny už jdou rapidně dolů, číňany koupíte už kolem 6000,- kč, ale invertorový typ s elektro ventilem na plyn a klasický drát. Kdyby u těch sra..k z lídlu byla možnost připojení ochranného plynu a klasický drát, tak toho prodají mnohem více.
Editoval varok (08-11-2018 20:21:33)
Skor by som povedal,ze Lidl ma asi napikacu manazerov lebo ked vedia dat cinanom vyrobit na objednavku lacne veci s potlacou parkside tak by pre nich urcite namalo byt problem zadat cinanovy multifunkcny invertor s potlacou parkside v priemernej kvalite a pri velkobjemovom odbere by ta cena musela byt stlacena dole
Je dobra mam ji.Varim s ni uplne normálně.Zadny lepitko nebo jak to nazivate to určitě není.Za 2500 na doma uplne skvělá.
jak dlouho?
Prvy majitel mohol by si nafotit nejake zvary a pripadne ukazat co ma zvaracka pod kapotou/pod krytom vdaka.
Pocujte taka otazka Trubickovy drat kedze tu niekto spominal ze je to podstate dlha elektroda netrpi to tiez vlhkom ?
Update: Druhy majitel nas nastivil prvy prispevok na fore je tu
Editoval ihlan (08-11-2018 04:22:47)
Dnes jsem ještě v Lidlu jich viděl spousty , regále, koupil ji někdo v poslení době?
Zdravim panove ja mam tu svarecku z lidlu a jediny problem mam s dratem s zafnym mi to nechce varit nevite jake tam patri ma 90A
Potreboval bych znat znacku toho dratu. Na tu lidlovku.
trubickovy drat asi bude dobry od Kisvelu mel jsem tu cest snim varit ješte svym einhelem 170 kterej uz nejaky leta nemam co jsem ho prodal..
Aké je presné označenie drôtov čo si skúšal?
Draty 0.9 od virobce mag stim jsem nezavaril vubec nic. Ty dva byli italsky ale nepamatuju si vytobce. Skousel nekdo zvas 0.8
Talianske asi telwin.Pozri tu https://www.svarecky-obchod.cz/prisluse … vy-na-ocel
Skúsil by som ten Güde lebo oni tiež majú tie shitové paródie na zváračky tak by to možno šlo https://www.svarecky-obchod.cz/prisluse … i-gude.htm
Diky za rady a prumer 0.9nebo0.8. Na 90 amper?
Blba otazka ale vsetky yrubickove draty umoznuju zvaranie ac prudom? Lebo lidl je strirdavy zdroj ci?
Všechny ne. Některé trubičkové dráty dokonce potřebují i ochranný plyn. Na to třeba dávat pozor.
Usmerňovač to nemá v tomto videu to vidno https://www.youtube.com/watch?v=0liPudfe2UI
Vsetkym nestastlivcom co si to minuly rok kupili prisly vianoce mozete si kupit "drat do zvaracky" 4.99 za cievku.
A opat zmenili nazov PFDS 33 B2 aby vedeli ze je to nova varka to zase bude srandy kopec ked to stoji 99.99e
Editoval ihlan (12-01-2019 14:51:06)