SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Měl bych dotaz k acetylenovým lahvím, konkrétně k jejich likvidaci. Kde je vlastně možné odevzdat/nechat zlikvidovat starou, vypotřebovanou láhev? Kdyby to byla obyčejná tlaková lahev, tak není problém (prázdnou a znehodnocenou odvézt do kovošrotu), ale u acetylenové netuším, co s ní. Předpokládám, že zadarmo to asi taky nebude, že?
JirkaK napsal(a):
Měl bych dotaz k acetylenovým lahvím, konkrétně k jejich likvidaci. Kde je vlastně možné odevzdat/nechat zlikvidovat starou, vypotřebovanou láhev? Kdyby to byla obyčejná tlaková lahev, tak není problém (prázdnou a znehodnocenou odvézt do kovošrotu), ale u acetylenové netuším, co s ní. Předpokládám, že zadarmo to asi taky nebude, že?
a co třeba prodat (darovat) někomu? stále se mezi námi nacházejí řemeslníci kteří tyto věci používají a v dnešní internetové době není problém napsat na nějaký bazoš, S-bazar, atd, a nebo nakonec i sem na svarforum
jinak zlikvidovat se to dá snadno, hodí se to do příkopu u silnice, může za to ten kdo vymyslel poplatky za odpad
Editoval Kramlik (16-10-2016 16:14:33)
No nevím, jestli by někdo měl zájem o fakt hodně starou láhev (nedíval jsem se přesně, ale dost možná to budou 40.-50. léta), která už je navíc bez náplně, nebo je v ní jen nějaký zbytek, aspoň co je mi známo. Házet to do příkopu u silnice opravdu nechci .
Editoval JirkaK (16-10-2016 18:26:53)
Bourači, my jsme jen ochlazovali zahřátou flašku na slunci (měla cca 40-50°C...)
JirkaK napsal(a):
No nevím, jestli by někdo měl zájem o fakt hodně starou láhev (nedíval jsem se přesně, ale dost možná to budou 40.-50. léta), která už je navíc bez náplně, nebo je v ní jen nějaký zbytek, aspoň co je mi známo. Házet to do příkopu u silnice opravdu nechci .
dejte inzeràt ze darujete a bude pryc hned
Stránky: 1 2