SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny příznivce svařování. Jsem začínající zámečník a v současné době si pořizuji různé nářadí a příslušenství a sháním brašnu na přenosnou plazmovou řezačku TELWIN TECHNOLOGY PLASMA 54 KOMPRESSOR a to z důvodu, že jsem již několikrát potřeboval řezat něco na žebřu a nebylo to moc pohodlné. Kdysi jsem viděl něco takového, ale nejsem schopen to nikde sehnat, proto přikládám ilustrační obrázek, který jsem vytvořil
Veškeré kabely šly horním odklopným víkem a bylo to dobře nositelné na zádech. Děkuji za reakci, případně odkazy na prodejce či firmu, která to používá. Jožka
Editoval Jožik Nevadil (06-06-2016 09:02:10)
jestli dokážeš řezat plasmou na žebřu, musí pro tebe být hračka brašnu si vyrobit
Děkuji za reakci, o tom že jsem šikovnej vím ☺a s tím žebřem je to extrém a není to pořád, ale jde mi spíše o samotné přenášení. Vyrábět se mi nechce.
No, hupsněte do army shopu, tam si určo něco vyberete....jak říká šéf, někdy i blbec poradí......zdravím
Kostra s popruhama od us batohu ALICE da se tam pomoci popruhu pridelat skoro vsechno .
Děkuji za reakci a za fotku, to by šlo.
Naohýbat si z tenkostěnných trubek krosnu,vevařit tam 2 příčky,smotat pár kroužků-fantazii se meze nekladou.Nebo sehnat tu co se prodávala za "komára".
liborek23 napsal(a):
co třeba takhle,na celej den to není ale chvilku se to vydržet dá
ten pán nejde řezat, asi jde na vlak
kde má vzduch?
k téhle plazmě stačí pouze elektrika,kompresor to má v sobě,ale je to jenom do 10mm
taky jsou ty plasmy s kapalinou, ty vzduch nepotřebují vůbec. Plazmo se vyfukuje párou z kapaliny přímo v mašině. Neznám nikoho kdo by to používal.
Já mám řezák 12metrů a kostru také. Většinou to stačí.