SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím je tahle kukla dobrá ? prý je u nás v práci mají za docela levnou nákupku,tak chci info kdo má zkušenost.díky
http://www.samozatmivacikukly.cz/samoza … -kukla-10V
3M je známa a kvalitná firma,zaoberajuca sa okrem iného velmi kvalitnými ochrannými pomockami. Osobnu skusenost s tou helmou nemám,no ked ju vyrába 3M,chybu asi neurobíte.
3M je aspon zaruka ze oci chrani nieco overene nie len tmave. (inak na trhu su aj 3M fejky produkty)
A teraz k 3M 10V - je to model ktory ma len 3 stupne stmavnenia DIN 10, 11, 12
cize ak potrebujes DIN 5-9 na tejto kukle to nedas. V Brozurke pisu ze TIG od 20A no neviem ...
Bez moznosti vymeny baterii aspon nikde som to tam neobjavil.
viac o 3M 10V tu alebo si pozri Speedglass 3M 100V (DIN 8-12) to som povodne chcel ja skoncil som na cine ADF* 718G
(ale ak mas dost prachov alebo na kazdodenne zvaranie kup si overenu KWX/Speedglas)
Mal by si napisat na co chces kuklu ci na hobby alebo profi pracu. Lebo na hobby ti poradia ine a na kazdodennu pracu ine kukly!
* ADF Auto darkening filter - samostmievajuca kazeta.
Editoval ihlan (01-03-2016 21:45:28)
ihlan napsal(a):
3M je aspon zaruka ze oci chrani nieco overene nie len tmave. (inak na trhu su aj 3M fejky produkty)
A teraz k 3M 10V - je to model ktory ma len 3 stupne stmavnenia DIN 10, 11, 12
cize ak potrebujes DIN 5-9 na tejto kukle to nedas. V Brozurke pisu ze TIG od 20A no neviem ...
Bez moznosti vymeny baterii aspon nikde som to tam neobjavil.
viac o 3M 10V tu alebo si pozri Speedglass 3M 100V (DIN 8-12) to som povodne chcel ja skoncil som na cine ADF* 718G
(ale ak mas dost prachov alebo na kazdodenne zvaranie kup si overenu KWX/Speedglas)
Mal by si napisat na co chces kuklu ci na hobby alebo profi pracu. Lebo na hobby ti poradia ine a na kazdodennu pracu ine kukly!
* ADF Auto darkening filter - samostmievajuca kazeta.
díky za radu,doposud používáme tyhle kukly tak nevím,jestli to taky není čína : http://www.svarecky-elektrody.cz/svarov … 13b/d-671/
100 % cina