SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny méně zkušené, začínající "paliče" jako jsem já , protože profíci a zkušení zámečníci nejspíš nevlastní a tudíž nemají zkušenost s hoby plazmovou řezačkou. Po prostudování dostupných informačních zdrojů jsem došel k závěru, že by mi měla co do technických parametrů a mých potřeb stačit plazma TECNICA PLASMA 31 od firmy TELWIN. Nikde na internetu, ani na tomto poměrně hojně navštěvovaném fóru, jsem ale nenašel slušnou a objektivní recenzi na tento konkrétní stroj. Dokonce je možno říct že ani o jiných strojích od této firmy se nepíše. Měla by být vyráběná v Itálii a zvažuji její koupi proto, že většina hoby strojů je vyráběna v Číně a mám trochu obavu z kvality výrobků z Číny. Díky za názory,zkušenosti, informace a váš čas.
Editoval Hexin (27-02-2016 12:08:49)
servisák máte http://valvolodin.narod.ru/schems/Tecni … _18-31.pdf tady
nevím za kolik jí seženete ale za 18tis 25A plazmu žádný zázrak .Pokud není podmínkou 230V tak skuste 400V a větší výkon.
Pak taky koukněte co stojí spotřební materiál, trysky,elektroda,krytka, aby jste pak neřezal radši flexou než plazmou kuli ceně spotřebního materiálu.