SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Začinam s tigem Jakou mam nastavit frekvenci
coviha napsal(a):
To se nedá říct na každy druh materiálu tlouštku se volí něco jiného.Musíš to skoušet.
Pockat, to si sa za 13 rokov s tym strojom nenaucil zvarat?
kdes na to přišel že ho mam 13koku
tam mělo být roku a to neznamena když jsu tady zaregistrovaný 13 roku že mam i tu svařečku 13roku
povedal by som, ze tato tema je priznacna pre cele svarforum v poslednej dobe
13 rokov a jediny vysledok, co vidime je instantna fotka panenskej cinskej zvaracky na prazdnom stole v prazdnej miestnosti - nezapojena, bez horaka a flase - nepouzita
len tak dalej, o desat rokov mozno pribudne aj fotka zvaru a v roku 2055 aj fotka zmysluplneho zvarenca...........
PS: mimochodom, kolko vlastne tych "hercov" bolo na zvaracke nastavenych?
Editoval rcp (13-06-2021 14:09:27)
rcp ty seš ale chytrej tady kecate nesmysly
rcp ty připominky si nech pro sebe nebo někoho jineho
rcp ty připominky si nech pro sebe nebo někoho jineho
rcp napsal(a):
povedal by som, ze tato tema je priznacna pre cele svarforum v poslednej dobe
13 rokov a jediny vysledok, co vidime je instantna fotka panenskej cinskej zvaracky na prazdnom stole v prazdnej miestnosti - nezapojena, bez horaka a flase - nepouzita
len tak dalej, o desat rokov mozno pribudne aj fotka zvaru a v roku 2055 aj fotka zmysluplneho zvarenca...........
PS: mimochodom, kolko vlastne tych "hercov" bolo na zvaracke nastavenych?
Už začínám chápat, proč odsud odešlo tolik lidí, kteří něco uměli a znali, když se zde místo rad dělá kázání a dehonestace těch méně zkušených.
Jen tak dál a zabiješ toto fórum definitivně, protože ne každý má potřebu poměřovat si pindíka.
britt> to je vec nazoru kamarat
co ti povie fotka samotnej zvaracky, na prazdnom stole v prazdnej miestnosti v 13 rokov starej a mrtvej teme? aku asi doveru v tebe vzbudzuje takyto prispievatel?
je to remeselnik? kutil? profik? alebo obchodnik s teplou vodou?
pozri vedlajsiu temu od crusadera - MAKin 200 P HF AC/DC a skus sa zamysliet!
ked uz by som bol uplny zaciatocnik a hladal by som na svarfore informacie, komu asi uverim? koho informacie budu mat pre mna aspon nejaku hodnotu?
niekomu, kto ma holu masinu bez kablov naaranzovanu na stole, alebo niekomu, kto ma v prispevku fotku aspon jedneho zvaru, pripadne nejakych vyrobkov. Co okrem toho, ze kowax je zlty sa dozviem?
co nove sa dozviem z tychto fotiek? aha, uz chapem - to je o tych pindikoch.......
Editoval rcp (13-06-2021 18:47:20)
Tvé odpovědí jsou vyčerpávající, ale bohužel v nich není ani stopa odpověďi na dotaz. Nikdo z nás nespadl z nebe učený a hloupě položený dotaz není důvodem k ještě hloupější odpovědi.
tady je to o ničem akorat se každý cacha jakou ma drahou mašinu ale aby poradili to nic
nechápu ani jednoho, odpověď dostal již před 13lety.
coviha, napiš jaký máš při sváření problém a určitě dostaneš dost odpovědí. Ale nečekej, že tu dostaneš celý kurs od začátku. Na to fórum není. Na to jsou svářečské školy, nebo někdo známý, který ti to také předvede.
Takže teda jaký řešíš při sváření problém, co se ti nedaří? Popis , fotky.
Britt
No jak to čtu nestačím se divit . Třeba já tu zajdu jen na příspěvky od RCP jinak tu není nic na čtení. Co se týče nadstavení , Ať Ti to někdo ukáže z okolí . Jinak psát o tom nemá smysl. Nevím či si to uvědomuješ ale trefuješ se do jediného svářeče co něco umí.
Tazatel je fakt klasa. To je jako kdyby někdo na kuchařský fórum hodil dotaz, jak má uvařit oběd pro zájezd turistů a vyfotil k tomu kamna:-) RCP strávil svým příspěvkem asi tak 15x více času než tazatel. Navíc se ho edukativně snažil nasměrovat, že by to chtělo dodat i další informace, ale střelil zcela do prázdna a ještě dostane čouda.
Coviha: Uvědom is základní pravidlo: "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". Nemůžeš čekat, že když ty si nedáš vůbec žádnou práci se s formulací tvého dotazu, tak si ani nikdo nedá práci s formulací odpovědi. Uživatelé fóra sem přispívají o svém volném času a zdarma zde poskytují svoje know-how a snaží se ostatním pomoci. Není to jejich povinnost.
Málokedy sa zapájam do takýchto vecí, ale teraz mi to nedalo.
Problém je, že kvôli takýmto drzým a neslušným príspevkom "všudybylov" odchádzajú z fóra tí odborníci a ozajstní profíci. Coviha a spol, keď sa Vám tu nepáči, nikto vás tu nedrží.
RPC mi poradil niekoľkokrát. Akú hodnotu si ty, coviha, priniesol na fórum ? Urážanie a nadávky ? Zamysli sa nad sebou.
30-08-2008 07:18:56 - coviha -
02-09-2008 18:15:16 - admin - Pro začátek bych to zkoušel bez frekvence. Teda jestli se bavíme o pulzaci u DC TIGa. Jestli je to AC, tak dej potenciometr na půl rozsahu.
13-06-2021 06:43:52 - coviha - je to AC
To je poprdeliiii, 13.rokov zistoval, ze to je AC. Fantasticke, vytlacit a zaramovat ako
**** Reakcia 10-rocia *****
A ked na dotaz ci sa za 13. rokov nenaucil zvarat, reaguje zacudovane.
Mna by skor zaujimalo ako to cestuje v case, ze mal pred 13. rokmi zvaracku, ktora je v predaji tak dva roky.
Editoval martin55 (20-06-2021 14:16:23)
on mal vtedy len toho kitin-a 150lav
neviem, na aku frekvenciu sa vtedy pytal - asi puls
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic … 393#p18393
kowax kupil az teraz a zase mu zacala vrtat hlavou frekvencia...........
Editoval rcp (20-06-2021 14:30:17)
martin55: Ale vždyť to psal. Je tady registrovaný 13. let, ale až teď někdy si koupil svářečku a učí se svařovat.
varok> nemam slov
coviha 30-08-2008 07:18:56 "Začinam s tigem Jakou mam nastavit frekvenci"
teba by mali zamestnat v holywood-e > ty dokazes vniest zapletku aj do uplne nudnej temy...............
Editoval rcp (20-06-2021 14:41:02)