SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
samotny air predas samostatne ? cena ?
kenz007 napsal(a):
samotny air predas samostatne ? cena ?
promin ne snažim se je prodat v celku
No nediv se hobby svařeč si ji nekoupí když může na těch 20 svárů do roka koupit kuklu za1000Kč a živnostník jako já co vaří když musí chce většinou větší kazetu (9100X),no a prodat firmě bez dokladu možnosti dát do nákladů a vrácení DPH je to pořát drahý .Jinak máš pravdu značka supr ověřená kvalita kdyby to byla 9100X asi bych koupil.
michalplacko napsal(a):
klidne ji dám i za 5000 jsou nový jenom zaruka no když se dohodnem potrebuju je prodat co nejrychlej mám je ze skladu tak at jsou pric no dekuju jen jaksi se nikdo neozýva na ne a podle mne speedglase jsou dobrý tak nevim vcem je problem
Rellik napsal(a):
michalplacko napsal(a):
jojo nepletes myslim že je to 9100V su nové nerozbalene a myslim že cena je prijatelna na novou kukly
Za 9100V ti nikdo 6000,- nedá když nová i se zárukou se dá koupit už od nějakých necelých 7000,-...
Já jsem třeba takhle koupil taky novou 9100X o dost levněji než za co chceš prodat ty 9100V. Možná ti to někdo dá, ale za hodně dlouho dobu... Jinak na tu "vzduchovku" máš danou slušnou cenu.
fmodel napsal(a):
No nediv se hobby svařeč si ji nekoupí když může na těch 20 svárů do roka koupit kuklu za1000Kč a živnostník jako já co vaří když musí chce většinou větší kazetu (9100X),no a prodat firmě bez dokladu možnosti dát do nákladů a vrácení DPH je to pořát drahý .Jinak máš pravdu značka supr ověřená kvalita kdyby to byla 9100X asi bych koupil.
michalplacko napsal(a):
klidne ji dám i za 5000 jsou nový jenom zaruka no když se dohodnem potrebuju je prodat co nejrychlej mám je ze skladu tak at jsou pric no dekuju jen jaksi se nikdo neozýva na ne a podle mne speedglase jsou dobrý tak nevim vcem je problem
Rellik napsal(a):
Za 9100V ti nikdo 6000,- nedá když nová i se zárukou se dá koupit už od nějakých necelých 7000,-...
Já jsem třeba takhle koupil taky novou 9100X o dost levněji než za co chceš prodat ty 9100V. Možná ti to někdo dá, ale za hodně dlouho dobu... Jinak na tu "vzduchovku" máš danou slušnou cenu.
no jo pravje ale myslim ze mám i tu 9100X jakej je tam rozdíL??
nebo mám tých kukel víc a nevím ktera je ktera ted
mám i 9100X je to napsaný na hornem displeji takže mám i 9100X
9100X má větší průzor než 9100V ,vařím menší věci TIGem proto chci větší průzor a air je pro mě zbytečný na těch pár svárů do měsíce.
fmodel napsal(a):
9100X má větší průzor než 9100V ,vařím menší věci TIGem proto chci větší průzor a air je pro mě zbytečný na těch pár svárů do měsíce.
jo na mam i 9100Xkazete je napsaný že je to 9100X
fmodel napsal(a):
Napište mi email třeba se dohodnem na tý 9100X
michalplacko8@gmai.com
michalplacko napsal(a):
fmodel napsal(a):
Napište mi email třeba se dohodnem na tý 9100X
michalplacko8@gmai.com
píše mi to nelze doručit ??
michalplacko8@gmail.com
chybalo mu tam pismenko
Editoval kenz007 (02-11-2015 19:00:30)
kenz007 napsal(a):
michalplacko8@gmail.com
chybalo mu tam pismenko
jojo sorry michalplacko8@gmail.com
kluci jo chybalo mi pismenko tak kdyby neco mail :michalplacko8@gmail.com dekuju kenz007
kluci zdravím tak 9100X jsou všechny pric ale mám jeste tu 9100X AIR a dám ji za 9500-10000KC tak kdo ma zájem mail
vyrobca napsal(a):
Rellik ma tak trochu nakopol s tym cistenim ochraneho skla na speedglas.
LIDL bude mat lestiacu sadu http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action … p;id=29469
Tak už akce lídl dorazila i do čech. Leštící sada za 149,-
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio … p;id=47274