SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Co to je prosím vás za blbost? To myslíte, že jste dal na primár 12V a na sekundár 230V? Kdysy jsem takovou chybu udělal taky, ale z jiného důvodu.
A jestli je tomu tak jak jsem napsal, tak by trafo shořelo i při provozu naprázdno a za pár sekund.
prave preto by taketo opravy mali robit len osoby "opravnene"
pavol.sk napsal(a):
prave preto by taketo opravy mali robit len osoby "opravnene"
Tak tak. Ale čo už keď ja som taký že najradšej si všetko spravím sám.
Chybama se člověk učí, lepe cizíma, ale když to jinak nejde tak i vlastní jsou dobrý. Věřim, že už nikdy Matko-81 nedá trafo obráceně.
Charon napsal(a):
Chybama se člověk učí, lepe cizíma, ale když to jinak nejde tak i vlastní jsou dobrý. Věřim, že už nikdy Matko-81 nedá trafo obráceně.
Ja dúfam že už také niečo nebudem nikdy nebudem riešiť . Xi xi ale pri mojom šťastí sa zasa niečo iné pokazí.
Mohu napsat, že mám moji svářečku odhadem 5 let. Za tu dobu stále drží, i když jsem ji už předělával, ale z jiného důvodu. Nejvíce co odchází je relé které spíná proud do hlavního sv. trafa, ale dělám hodně karosařinu, tedy většinou bodování, tak je to řekněme normální stav, že se v něm hodně opalují kontakty. Jinak všechno ještě původní, kromě desky s elektronikou, tu jsem svoji chybou odpálil.
Editoval varok (11-10-2015 11:14:49)
Stránky: 1 2