SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny, přečetl jsem si tady hodně témat o hasičáku předělaném na tlakovou láhev. Taky jsem se rozhodl to tak udělat, ale problém je v tom že na netu jsem nikde nenarazil na to že by ho někdo prodával (ještě ten starý s kohoutem) ani žadnou firmu nebo tak která by to dělala. Asi hledám špatně, ale kdyby mi tu někdo hodil nějaký odkaz nebo kontakt tak bych se nezlobil. Pokud možno firmy po zlínském kraji. Díky
Stači zajsť do zbernych surovin,alebo do firmy kde opravuju hasiace pristroje.Alebo kupiť na inzerát.
Placa napsal(a):
Zdravím všechny, přečetl jsem si tady hodně témat o hasičáku předělaném na tlakovou láhev. Taky jsem se rozhodl to tak udělat, ale problém je v tom že na netu jsem nikde nenarazil na to že by ho někdo prodával (ještě ten starý s kohoutem) ani žadnou firmu nebo tak která by to dělala. Asi hledám špatně, ale kdyby mi tu někdo hodil nějaký odkaz nebo kontakt tak bych se nezlobil. Pokud možno firmy po zlínském kraji. Díky
Kolik jseš ochoten investovat do hasičáku? Samozřejmě je plnej.
Rohatec (u Hodonína) sice neni uplně Zlínský kraj, ale daleko to taky neni. V tamním kovošrotě sněhové hasičáky mají 20Kč/kg.