SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 19-02-2015 13:11:16

saip
Člen

Migatronic Rally Mig 161i nebo Kemppi Minarmig Evo

Prosím o radu, jestli máte někdo zkušenosti s těmito svářečkami : Migatronic Rally Mig 161i nebo Kemppi Minarmig Evo. Zvažuji koupi lehkého ceóčka, protože často svařujeme v terénu na dlouhé prodlužky. Tyto dva typy se mi libí i z toho důvodu, že by mohli být kvalitní. Pokud někdo můžete sdělit radu, připomínku nebo návrh jiné svářečky budu rád.
Ondra

#2 19-02-2015 22:02:58

TaggerxXx
Člen

Re: Migatronic Rally Mig 161i nebo Kemppi Minarmig Evo

#3 20-02-2015 21:20:39

Karel Klimo
Člen

Re: Migatronic Rally Mig 161i nebo Kemppi Minarmig Evo

Migatronic neznám, Minarcmig jsem měl možnost zhlédnout a konzultovat na Slovensku. Musíte ale, chcete-li poradit, stanovit  cenovou kategorii. Kemppi je Mercedes mezi přenosnými MIG invertory do 30 tis. Kč. Samozřejmě existují mnohm dražší stroje Picomigem počínaje, s pulzem, 4 kladkami, plynovým chlazení a kdoví co. Já osobně bych preferoval Esab Caddy C160i nebo C200i. Místo Eva máte dva Caddy 160, koupíte-li v akci. Kvalita a svářecí vlastnosti je také výborné. 
Když uvedu paralelu s auty, tak si můžete vybrat buď  jeden nový SAAB 9-5 v lepším provedení nebo dvě nová Mondea Trend. Je to na vás;-)

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla