SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Prosím o radu, jestli máte někdo zkušenosti s těmito svářečkami : Migatronic Rally Mig 161i nebo Kemppi Minarmig Evo. Zvažuji koupi lehkého ceóčka, protože často svařujeme v terénu na dlouhé prodlužky. Tyto dva typy se mi libí i z toho důvodu, že by mohli být kvalitní. Pokud někdo můžete sdělit radu, připomínku nebo návrh jiné svářečky budu rád.
Ondra
skus kontaktovat
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=5332
ma migatronica
Migatronic neznám, Minarcmig jsem měl možnost zhlédnout a konzultovat na Slovensku. Musíte ale, chcete-li poradit, stanovit cenovou kategorii. Kemppi je Mercedes mezi přenosnými MIG invertory do 30 tis. Kč. Samozřejmě existují mnohm dražší stroje Picomigem počínaje, s pulzem, 4 kladkami, plynovým chlazení a kdoví co. Já osobně bych preferoval Esab Caddy C160i nebo C200i. Místo Eva máte dva Caddy 160, koupíte-li v akci. Kvalita a svářecí vlastnosti je také výborné.
Když uvedu paralelu s auty, tak si můžete vybrat buď jeden nový SAAB 9-5 v lepším provedení nebo dvě nová Mondea Trend. Je to na vás;-)
Stránky: 1