SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
veľa som čítal na tomto fóre o nej chváli tak som ju objednlal len som nekúpil zváracie káble lebo v nemenovanej predajní v Nitre ma odhovorilí ˇźe niesu dobré.Vie mi niekto odporučiť dobré a lacné zváracie káble? Nikdy som nezváral elektródou aby som hneď nebol sklamaný ďakujem.akú značku elektród pre začiatočníka odporúčate dakujem
v Nitre na priemyselnej?
Tak kable budu drahe bez zvaracky , spolu je to lacnejsie. Ved GAMA160 stoji iba 149€ na Heureke . Elektrody ti
stacia obycajne bazicke ako EB121 alebo E7018 .
U těch kabelů si dej pozor hlavně na zemnící svorku, ideál je tato
mám jí taky a nemám pro ní jediné špatné slovo
a ty elektrody bych doporučil na kusovku dvojky rutilky a baziky (stačí 20 ks od každé) a vyzkoušet, s kterými se ti vaří lépe (u někoho jsou to rutilky a u někoho baziky)
Editoval Slayer85 (23-10-2014 08:34:39)
na priemyselnej nie formica pod klavariou ma odhovorila ne ni problém zaplatiť o 20 eur viac ale chcem gumenné káble a spolahlivé
Na priemyselnej je fajn predajňa,doporučujem sa tam pozrieť.
Normalne kable 2x3metre 16mm2 stoja okolo 35€ , tebe ich za kolko nukali ?
už cenu neviem posledna prozba dajte nejaky overeny link nna dobre kable a ja si ich objednam neni problem dat aj 50 eur za kabel len nech to dobre zvára dakujem
Kabely ti budou vždy svářet tak, jak to budeš umět ty. Kvalita kabelů se projeví v ohebnosti, odolnosti při doteku se žhavými předměty, ohebnosti i za nízké venkovní teploty (než se ohřejí proudem ap. Jiné něž gumové bych nechtěl.
tak dnes som bol u bilka v Nitre a na moje sklamanie že kusovo nepredávajú elektródy a najmensše balenie majú za 35 eur 121 tak som kúpil nejaké slovinské bazické elektródy označenie to má evb 50 zeleny obal tie mali po 50 kusov nespýtal som sa na akú polaritu to mám pripojiť tak skúsim na + ale hádam nič nep...em pekný vecer
To jsou Elektrode Jesenice Slovinsko, kdysi jsem je měl a velice pěkně se s nimi pracovalo. Připojit na +.
atishajn napsal(a):
Slayer85 a to su dobre zemniace kliešte ?
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … kliste.jpg
Ne. Tohle jsou dobré kostřící kleště http://www.froweld.cz/fotky3812/fotos/_ … C04545.jpg
Nejlepší jsou v příspěvku č.4. Mají totiž elektricky bezpečně propojené obě čelisti.
atishajn: tyhle mají jakoby neuplnou konstrukci. Mám v garáži na COčku podobnou svorku, ale na jedné čelisti je to jakoby měděné Učko a na druhé straně má být ještě takový měděný hříbek. Ty z vašeho obrázku prodávají hodně na aukru apod. za pár korun, ale hodně se opaluje ta strana, kde je jen holý plech.
Stránky: 1