SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím chlapy ma niekto túto zváračku že by mi hodil hodnotenie?
a čo znamená že ma konektory?
http://www.svarecky-obchod.cz/invertory … ektory.htm
Dikes
Alfa In Pegas 200T pulse ma Rellik hadam si to vsimne alebo mu napis
Také by mne zajímala recenze této svářečky od někoho kdo ji vlastní Děkuji
Vlastním tu to zváračku, ale nie som veľký spisovateľ. Zváral som s ňou AL aj Nerez a žiadny problém. Pár krát sa mi stalo že nechcela chytiť oblúk no pri toľkom bodovaní sa ani nečudujem. Zatiaľ jedna vec mi vadí že prepoj plynu na horák nie je riešený rýchlospojkou, ale závitom a ten závit je nejaký iný. Pokúšal som sa zohnať rýchlospojku no s takým závitom nemali.
aky iny zavit je tam ? vyskusaj ten zavit z horaka priamo reducak ...
S největší pravděpodobností tam je G1/4" Taková rychlosppojka je.
Ale poslu mi ten zavit z horakom nie ?
Když to je jako souprova, tak to musí na sebe pasovat a jít to sestavit tak, aby se to dalo používat. Jiná věc může být redukční ventil. Na hadičce maji osazeno šroubení s G1/4. Pokud ale koupíš nějaký redukčák z Polska, nebo Číny, tak tam bývá závit jiný, ale je součástí koncovka na hadici.
Majo.0007 tu rychlospojku si můžeš klidně vyměnit pokud ti nevadí záruka
Já jí vyhodil (na svém Pegasusu 160 Ac/DC) a dal tam rychlospojku. Tohle mě vadilo i na JLTčku od Fachowce ale to samé měla i od Everlastu co jsem viděl....a ta byla v jiné cenovce. Takže nechápu, proč tam tyhle divné "rychlospojky" vůbec dávají.