SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý deň chcel by som sa opýtať aký je vás názor na firmu Kühtreiber a Omicron?
Písal som si z jedným odborníkom konkréetne zo svareci-obchod.cz a povedal mi že značka Kühtreiber je lepšia a ma 56 rokov záruku,
ale aj Omricon je český nie?
Chcel by som si kúpiť inventor ale neviem sa rozhodnúť buď
Omicron TIG 200P HF alebo
Kühtreiber KITin 1500 HF
cena je soro zrovnateľná ale privítal by som názor niekoho skúsenejšieho vďaka.
Určitě brát Kühtreiber, Omicron má záruku jen 28 let!
Rychlo som si zobral do ruky "Navod na obsluhu a udrzbu" od mojej Kit-in 1500 HF a ako tak pozeram, o 56 rocnej zaruke v papieroch ani tuk...
Obě firmy jsou velice podobné a mají stejný původ v Třebíčské f. DELTA. Vámi uváděná záruka je naprostý nesmysl.Kupte si ten stroj který se vám líbí, ani s jednou z těchto firem nešlápnete vedle.
vyrobca...... skús ju hned vymeniť za ten OMICRON tam je záruka aspoň tých 28 rokov. ale nie sranda musí byť je tam asi len preklep
Jasne sorry doklepal som to riadne malo to byť 5 rokov, ale pozerám na inú stránku a má normálne 2 roky ako každý iný.
Čítal som hodne na fórach a dozvedel som sa že Omricon robia masívnejšie zváračky a aj ten TIG200P má o cca 3.5 kg viac ako ten Kühtreiber tak
asi viac vydrží.
Inak ďakujem za rady.
Hmm, no váhu bych jako parametr výběru při pokroku v elektronice nebrala, tady jako v mobilech platí čím těžší tím starší a blbější technologie,ne?No a o profi zázracích z Třebíče je tu infa dost, s tou dobou záruky jste mě úplně vodvařil, to jsem čuměla...hi
majo.0007 napsal(a):
TIG200P má o cca 3.5 kg viac ako ten Kühtreiber tak
asi viac vydrží.
len ci to vydrzi aj ten, co ju bude prenasat
Editoval rcp (09-08-2014 09:27:07)
Hmm, tady autor zřejmě myslel větší vánek při přidané hodnotě stroje při zakládání vrat,hi...