SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den. Jak jsem již zmiňoval, sháním informace, ale hlavně zkušenosti ohledně invertorů gama. Při té příležitosti bych se chtěl dotázat zda má někdo nějaké zkušenosti s svařovací masku ADF 9-13. Jedná se o automatické stmívání a je to napájeno solárně. Vím, že jsem asi trošku neskromný, když si chci pořizovat hned dvě vcelku nákladné věci, ale chci si koupit kvalitu, ikdyž to nemám na podnikání. Se synem totiž zařizujem dílnu, a chtěl bych pro potřebu této amatérské zámečnické , ale i nástrojařské dílny kopit kvalitnější stroje a nářadí. Děkuji všem, co mi poradí, vezmu si to k srdci a na rady určitě dám. Fisa
Mám ji doma a jsem naprosto spokojen, obyčejnou se mi už nechce ani vytahovat ze skříně.
Chtěl bych vás upozornit na to, že i když je kukla napájena solárně obsahuje i baterii. Zjistěte si zda se ta baterie dá lehce vyměnit, nebo je tam zalitá. Protože pokud se vám ta baterie vybije budete potřebovat novou kazetu a to se rovná skoro ceně nové kukly.
http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php? … 2006051703
Editoval Petr (24-06-2008 20:54:35)