SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Venca.m: Něco jsem vám už vysvětlil. Měl jsem spíše na mysli, tím jestli si někdo dělá srandu, všeobecně lidi, né konkrétně vás.
Ta moje taky není žádný profi stroj, navíc od té vaši vyhořelé asi nebude moc daleko. Podle mě, podavač stejný, deska s elektronikou asi stejná nebo podobná.
Tím že se jedná o malou pi...u jsem myslel, že jsou to ty úplně malé COčka. Touhle konkrétní jsem nesvařoval, jen typem Bimax 152 Dual, což je asi podobná té vaši. Svařovala docela slušně, jen se mi nelíbilo to přepínání sv. stupňů pomocí těch kolébkových přepínačů. Nebude chyba v tomhle i u vás? Třeba že shořel jen některý ten přepínač?
A 15A více neberte vážně, je to zanedbatelné a jen papírově. Stejně co píšou v papírech není moc pravda. U mé svářečky je taky papírově napsáno 160, max. 170A. Jeden chlápek mi to měřil klešťovým Ametrem a maximum jsem vyždímal kolem 145A, chvílemi i trošku více. Ale ani těch 150A to nebylo.
Juggernault napsal(a):
Jenže kladky do podavače stojí pulku toho co levný invertor :-P
To mi povídej,stačí když potřebuju nový kladky do Froníka....
Stránky: 1 2