SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den,
tak jsem si udělal radost a koupil tuhle mašinku, RallyMig 161i od Migatronicu.
Přístup a jednání prodejce v Migatronicu super. Ochotně předvedly a vysvětlily . Doporučuji.
Jinak vaří krásně, vyzkoušeno u prodejce s plným drátem, trubičkový drát a pájení pozinku.
Editoval karl von stahl (06-04-2014 20:10:10)
Tuhle svářečku jsem viděl. V areálu naší firmy mají garáže takoví automechanci, kteří dělají i karosařinu a lakují a mají tuhle svářečku. Nevěděl jsem že je to od Migatronic, ale jeden uživatel, který byl už bohužel zablokovám mi to napsal. Toho opraváže jsem s tím viděl svařovat nějakou felinu a svařuje pěkně.
Jo fakt vaří moc pěkně, užitečná věc je regulace proudu v hořáku. Je sice za příplatek ale není to drahé.
Váha super 13 kg
Jediná chyba je že nemá euro koncovku hořáku, podle prodejce to už řeší v Dánsku.
Další věc která je super je že to běhá v pohodě na 16A jističích , na 10A jističích to občas vypadne. Takže sem nadšenej.
Budu muset pořešit vozík ( originál je za 10 tis.) a tolik za to nedám. No a do budoucna asi držák na 15 kg cívku.
Tož mašinka pěkná, ale na obrázku je 161i a píšeš o 160i...
Sem se přepsal opravdu je to 161i
eurokonektor jsou další náklady a potom je jiná výsledná cena.
Jéé pětistovka, vlož Karle prosím tě pár fotek, ať se pokochám.
Jo přesně tak 500, zatím ve fázi odstrojování. Pak začne pískování a ........... Bude to ještě na dlouho. Fotky plné rezu a bordelu.
Koupil jsem to loni komplet bez motoru, ten jsem koupil v létě v Itálii. Takže kompletní renovace od základu.
Až to dokončím chci jet na Stelvio.
Nějaké fotky sem hodím
Aha, tak to pardon, já jsem viděl v akci tu Rally Mig 160. Taková ta vyšší hranatá. V nadpisu je 160, ale text o 161, což je úplně jiná mašinka.
Tož totok? Copak je to tam vzadu za veterána? Taky bych chtěl jednou nejakého...
varok - Bohužel už mi nejde nadpis upravit, opravdu jde o Rally 161i. Tak se omlouvám , chyba v matrixu.
Rellik - vzadu je Fiat 500 r.v 72. Miluju Ducati a f500.
Jinak mašina vaří jako ďas. Jsem maximálně spokojenej.
Nic se neděje, já jen že jsem psal o něčem jiném, ale tahle mašinka vypadá pěkně.
Díky, nejen že vypadá pěkně ale i pěkně vaří.
Včera sem vařil jekly 90x90x4 trubičkovým drátem 0,9mm, na 60 metrech prodlužováku. Žádný problém, jenom spokojenost.
Opravdu dobrá věc je regulace v rukojeti hořáku.
Jsem rád že jsem nekoupil Omicron, Kitin nebo něco podobného z asie.
Tak ako sa darí po pol roku? akurát vyberám niečo podobné mobilné :-)
Editoval pete805 (09-11-2014 09:47:35)
tak oni u toho Migatroniku opravdu dělaji svářečky a šrot by do světa nepustili. Já vařím s migatronikem dvacet let a spokojenost. jednou z pět let přehodím bovden a to je vše a to řízení v hořáku je opravdu super v práci to nemám a schází mi to