SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
ahoj, potřeboval bych poradit, zda někdo nemáte zkušenost, nebo netušíte kde by se dal sehnat řezák, který má pro přídavný kyslík dvě trubičky( používal se prý dříve v hutích či ocelárnách na dělení silných materiálů). nemohu nikde najít ani obrázek ani zmínku. děkuji :-)
určitě firma Messer má vyvinutý systém, kromě řezacího kyslíku se do plamene čtvrtou trubkou přidávají drobné Al piliny, řeže to i litinu a Al řádově desítky mm. V ruce jsem to neměl viděl jsem to na youtube.
jj o něčem podobném jsem slyšel ale předpokládám že to bude drahý jak prase. tohle co mám na mysli vyráběla chotěboř asi....
bourač napsal(a):
určitě firma Messer má vyvinutý systém, kromě řezacího kyslíku se do plamene čtvrtou trubkou přidávají drobné Al piliny, řeže to i litinu a Al řádově desítky mm. V ruce jsem to neměl viděl jsem to na youtube.
A to je naše štěstí. Kdoví, co by se Ti podařilo zbourat. S tím hliníkem by Ti to řezalo i beton.Nevím, jestli bych měl ještě kam chodit do práce.
...je to něco na způsob kyslíkového kopí?...
Stránky: 1