SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto strojem http://stroje.bazos.cz/inzerat/32123965 … Magnum.php ,nerad bych si koupil lapač prachu.Díky,dobrá rada nad zlato.
dnes jsem dovezl tuto svářečku co2 MIG-200K-MMA230V Magnum musím říci že i když jde o polského výrobce tak rozhodně nelituji peněz . podavač kovový , příruba eurokoncovky mosazná hořák se mi jeví jako velice profesionální dokonce je kloubový na obou stranách au vnitř je keramická vložka , pracuji jako svářeč tak o tom něco vím , vše velmi robusní žádná forovka jak jsme to znaly .podvozek je ze silného plechu tak že uveze bez problému velkou láhev . svařovací schopnosti velmi ale velmi dobré na vysoké profesionální urovni , svary čisté . obvzlášt se mi líbí že po stisku tlačítka nesepne obvod hned ale nejdřív pustí plin a po té hned drát takže svar vypadá velice pěkně hned z kraje a také se takto velice dobře boduje .no jsem velice mile překvapen to jsem skutečně nečekal .....