SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den
Hledám někoho kdo mě pomůže s výběrem svářečky TIG a zároveň mě naučí základy svařování hliníku a nerezu,samozřejmě za finanční odměnu.
No, jestli nechcete ten kurz absolvovat přes telefon, tak by asi pomohlo napsat, odkud jste
Omlouvám se, jsem z Brna.
V Brně máte hned několik Svářečských škol, kde vás za max. 3000 Kč odborně zaškolí na jakoukoliv metodu svařování a ještě na to budete mít papír.
A můžu poprosit o kontakt na nějakou, já našel jen čtyř týdení kurzy a to bych časově nezvládnul.
Díky
Ptejte se na Zaškolovací kurz podle ČSN 050705. Ty čtyřtýdenní kurzy jsou na základní kurz, který zřejmě určitě nepotřebujete. Zaškolováky trvají šikovnosti podle adepta nejvýš týden.
Zdravím, našel by se někdo kdo naučí základy svařování nerezi v okolí Frýdku-Místku.
Samozřejmě za odměnu.
Svářečské školy nevyhovují?
A ty školy se přizpůsobí tomu, co se chci naučit svařovat ?, nebo to dopadne jako můj čtyřtýdenní kurz zk 135 1. 1., kde jsem neustále dokola musel trénovat 4 typy svarů na deskách o síle 12mm a přitom jsem údržbář a svařuji plechy(trubky) o síle max. 1mm.
Tolik propálené elektriky, plynu a drátu..
A těch puberťáků z pracáku, co to měli za dotace, a byli tam jen tak aby se neřeklo..
až je mi smutno..
Editoval Radim205D (07-05-2014 15:43:03)
Radim205D napsal(a):
A ty školy se přizpůsobí tomu, co se chci naučit svařovat ?
Ano škola by se měla přizpůsobit požadovanému rozsahu, pokud to není z toho pracáku, kde se jede jedno a to samé... A pokud se nepřizpůsobí, tak to není škola, ale výučák pro pracák a v tom případě to chce najít jinou školu.
Možná jsem měl dosud jen obrovské štěstí, ale zatím jsem nenarazil na Svářečskou školu, která by neposkytla školení přesně podle potřeb školeného svářeče. U základních kurzů je sice doporučená tloušťka materiálu, která nejsnadněji poskytuje přijatelné výsledky, ale není problém se svářeči přizpůsobit. U zkoušek podle EN 287-1 je přesně nadefinovaná požadovaná tloušťka materiálu. Takže, jako vždy, jde hlavně o komunikaci mezi lidmi. A následnou praxi při svařování žádná škola ani neposkytne ani nenahradí. To už záleží jen na nás.
raději zaplatím dobrému člověku, který si udělá čas než nějaký kurz. Ten si potom třeba udělám jen proto abych měl ofiko papíry.