SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Jsem rád že sem ji koupil na aukru byla za 150,- s osobním převzetím (prodejce sem ukecal na poštu za 500,-)
Sháněl sem něco podobného tři roky. (teda ne novou za 6tkč)
Neví někdo co je to zač??
Pracuje na 100% už je po výměně spálené "textilie" na svářecí ploše
Dost by se my hodil překlad popisků???
Nevíte někdo kde sehnat odporové pásky - drát
Editoval jaromir (11-08-2013 02:42:59)
Odporový pásek je o rozměrech 5mm x 0,1mm x 25cm a na koncích s nabodovaným měděným plátkem pro připojení
A rád bych sehnal do zásoby. (cokoli co by šlo použít)
Už sem sní svařil asi 1000 pytlů atd. a ta regulace jak teploty(reostat) tak časovač funguje parádně
Zdravím,tak jsem koukal na ten překlad,německy neumím ale strýček GOOGL mi pomohl:D,první potenciometr je nastavení teploty,druhý je doba svařování,a třetí jsem našel něco jako "podržení času" tak nevim. Poslední je hlavní vypínač.
jo mě taky pomohl ale ne na všechno. díky
Co vím já, polypropylénový pás se sice na koncích zatavuje, ale to jen proto, aby se nerozplétal a vlastní uchycení náročné na pevnost se potom dělá klasickým přišitím.
Save your time and get on time success in Pass4sure network+ and test king to exams 300-101 ccnp service provider by using our latest and other superb pass resources of Quincy University and Southwestern College
Editoval aneela (05-03-2015 08:54:41)
Tape jde vždy na konci. musíte mít na paměti navždy.