SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
zdravim uvazujem o kupe tejto zvaracky mastromig 190/1,ma snou niekto skusenosti?
Editoval roman81 (26-04-2013 15:06:47)
Čo nemá názov nejakého overeného výrobcu to často nestojí za povšimnutie, lepšie je sa obzrieť po nejakom bazárovom stroji overenej kvality, často s kompletným príslušenstvom za nižšiu cenu
napadne se ovladací prvky podoba jí tomuto stroji:http://allegro.pl/migomat-polautomat-spawarka-sherman-mig-190-230v-i3181807369.htm www.svarforum.cz/forum/zobrobr.php?imag … 807369.jpg
Editoval alll (26-04-2013 19:59:13)
Nie že sa podobá , ale je to ona , opravujem link http://allegro.pl/migomat-polautomat-sp … 07369.html včera bola na českom bazoši, zváračka ETP Compact 250 s horákom , flašou ... Cenu si už nepamätám ale bola velmi lákavá , dnes je fuč = kvalita sa predá okamžite hnoj zostáva
Editoval ivko (26-04-2013 20:11:16)
ivko kteto mašině nemohu říct křiveho slova mel jsem ji doma na test oproti jinym sračkam vařila pěkně a vykon byl slušny mohl jsem si ji i z polska koupit za dobrej peniz ikdyž je to vyinuty hliníkem, tak jsem tam nenašel žadne logo čínskeho vyrobce, tohle se musí vyrabět nekde u italu a vařila pěkně mohl jsem ji mít za 9000,- i z dopravou, ale pošetřil jsem peniz na stavbu te co mam v popisu...
Editoval alll (26-04-2013 21:45:26)
nerozumiem pozna niekto znacku mastromig?odkial je kto to vyraba,Kvalita?
ma s nou niekto skusenosti?,dik.
roman81 takéto stroje ti žiaden človek čo denne zvára nebude odporúčať, všetko sú to len "NONAME" stroje, ktoré si nejaký obchodník objedná u výrobcu pod svojím názvom, trebárs kludne ich možno začne ponúkať GUDE...
Vedz že vela ludí s tým mať reálnu skúsenosť nebude, ono zváračky na 230V sú skôr také viac hobby
Editoval ivko (27-04-2013 19:28:02)
jo takový invertor na 230 je celkem dobré montážní lepítko. Ale když chcete aby to přibývalo tak vemete 3,2mm elektrodu nebo 4mm elektrodu a to je pak invertor k ničemu . Jedna z nejlepčích svářeček je WTU. nebo Uta
s tym sa da len suhlasit neni nad poctive trafo pokial nema stroj tak 40/50 kg tak je uplne k nicomu idelane je ked sa taka krava da do ruksaku a mas ist s tym zvarat niekde na lesenie...to si treba vyskusat
franišek napsal(a):
jo takový invertor na 230 je celkem dobré montážní lepítko. Ale když chcete aby to přibývalo tak vemete 3,2mm elektrodu nebo 4mm elektrodu a to je pak invertor k ničemu . Jedna z nejlepčích svářeček je WTU. nebo Uta
Bejvávalo:.....Metrové svary elektrodou 3,2 jsem dělal invertorem Kitin 1700HF jen proto,že je to
nejlehčí svářečka doma.(šlo i o zkoušku) Elektroda s rezervou v pohodě. Těch kusů bylo vic v řadě
a invertor nevypnul. Bylo to v létě. Ten Kitin umí i elektrodu 4mm ......nevím jak dloho.
Nedá se všechno házet do jednoho pytle.
No mám takové názory že sem zažil invertory co to dokážou ale ta práce sprodlužkama. Na 3,2mm elektkrodu je potřeba pořádná prodlužka průřezu min 2,5mm^2 a pak to neutáhne jištění v rozvaděči. už několik rozvaděčů na kterých jsem vyhřál jističe takhle dopadlo. To je fakt lepší zdroj na 400V.
roman81 napsal(a):
nerozumiem pozna niekto znacku mastromig?odkial je kto to vyraba,Kvalita?
ma s nou niekto skusenosti?,dik.
Neni to vyrobenou čínskou firmou KENDE_ jako jsou vyrobeny einhely, a jine noname svařečky mam zato že to vyrabí italove...