SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím,
tak sem dnes koupil starší OMI 205 komplet akorát naplnit láhev... za 8000 Kč. To myslím není špatná cena.
L.
za tu cenu to bola fajn kupa teda pokial ten stroj nemakal niekde u sukromnika...tiez som nedavno zakupil tento stroj zatial len skusobne zvary
měl to živnostník v provozovně, kterou rušil. Při zkoušce to vařilo pěkně různé tloušťky materiálu. Mám se začít bát nějakého problému?
nic nevydrzi vecne a kazdy suciastka ma svoju zivotnost je rozdiel kupit stroj od domaceho kutila,klampiara alebo sukromnika co sa tym zivil,vyslovene bat sa dakeho problemu to zas nie,neni to zvaracka so supermarketu
Jeden kamoš kupoval od soukromnika omi 205 přišel kemne že ma nejaky problem že muto pořadně nevaří, mašinu přivezl sebou tak jsem odmontoval bočnici a ejhle takovy nanos prachu pavučin a jineho železneho bordelu vzal jsem starej vysavač a včecko vysal kam jsem se dostal pak jsem vzal kompresor a ofukovací trysku a pořadne vše vyfoukal skontroloval silove spoje oxidaci+ dotažení všech od přepinače až po stykač a spol dale kontrolu řídící jednotky jestli tam taky není nejaky prach všecko sem počel ocistil vyfoukal a dotahl na fest a ješte jsem v hořaku vymenil bovden a nastavil svařovací vlastnosti na 1. stupen a nastavil skusmo posuv a ejhle mašina vaří stej ne jako ta moje co mam v popisu dole. proskoušely se všechny pozice mašina vaří ok dal jsem hořak i na muj stroj atsi to kamoš vyskouší a řekl že vaří skoro stejne jako ta jeho... a to ta jeho je 10 let stara...
Editoval alll (25-04-2013 14:45:21)