SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
dobrý den , je u této desky předfuk a dofuk dostatečný když je nastavený na pevno, nebo mám jít raději do KTC O24 kde lze vše nastavit . Ve schéma na 112 je ventil plynu a cívka relátka zapojená paralelně tak nevím jaké jsou možnosti časového seřízení -- díky za radu
pk 024 je skoro o 1/3 vetší tak zaleží kolik mate mista ve skříni vašeho stroje.. a jetam přídavna destička na nastavení před fuku a dofuku a dlaších vecí jako dohoření ad...
alll napsal(a):
pk 024 je skoro o 1/3 vetší tak zaleží kolik mate mista ve skříni vašeho stroje.. a jetam přídavna destička na nastavení před fuku a dofuku a dlaších vecí jako dohoření ad...
místo by bylo i na tu 024 nastavovací potenciomety dám na drátové propojky a desku bokem.U ktc 112 je jak velká čas předfuku a dofuku?
nevim přesne, ale nejmene 8 vteřiny a nejvice 12 vteřin to stačí , když jsem měl toho předelanyho einhela tak jsem mel stykačovej softstart ten ješte čas předfuku a dofuku o takove 2 až 4vteřiny prodloužil než došlo k rozepnutí nebo sepnutí stykaču...
Neni ten predfuk a doduk zbytecne dlouhej??Pochopim to jeste u vetsich proudu kdy je potreba ochranit svarovou lazen(velke mnozstvi tepla) ale i tam v praxi staci max par vterin
a u predfuku bohate 1-2 vteriny.Jo pochopim to u Tigu kde je treba dochladit wolframovou elektrodu.
Honza007 napsal(a):
Neni ten predfuk a doduk zbytecne dlouhej??Pochopim to jeste u vetsich proudu kdy je potreba ochranit svarovou lazen(velke mnozstvi tepla) ale i tam v praxi staci max par vterin
a u predfuku bohate 1-2 vteriny.Jo pochopim to u Tigu kde je treba dochladit wolframovou elektrodu.
já si také myslím že to bohatě stačí do 1 vteříny jak předfuk tak i dofuk .
taktež si to mislim, nikdy jsem čas nemeřil, ktc 112 ho bude mit dostatečny, aek 024 bude do nejakeho hoby stroje celkem zbytečna tu vybavu ani nevyužije ani na mem stroji nevyužívam všechny fungce ktere aek 024 poskytuje a nektere fungce jako zavadeni dratu a test plynu jsem nezapojoval bežne nastaveni předfuk ,dofuk ,dohořeni a využívam 2T a 4T mam na samotny přepinač vyveden na ovladací panel a to na mem tiger 205 stačí..
alll napsal(a):
taktež si to mislim, nikdy jsem čas nemeřil, ktc 112 ho bude mit dostatečny, aek 024 bude do nejakeho hoby stroje celkem zbytečna tu vybavu ani nevyužije ani na mem stroji nevyužívam všechny fungce ktere aek 024 poskytuje a nektere fungce jako zavadeni dratu a test plynu jsem nezapojoval bežne nastaveni předfuk ,dofuk ,dohořeni a využívam 2T a 4T mam na samotny přepinač vyveden na ovladací panel a to na mem tiger 205 stačí..
předělávám tovární stroj, i když je parametry skoro shodný OMI 166 kde je KTC112 chtěl bych do něho dát desku 024,kde taky asi neoživím nějaké funkce , Jaké rozměry desky 024 jsou? díky za odpověď