SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Já jsem myslel, že Corgon je směsný plyn, když je více CO2 než Argonu. Ve firmě kde jsem kdysy dělal měli směs plynů právě naopak, nevím teď ty procenta, ale CO2 tam bylo nějakých 70% plus nějaké drobné a zbytek Argon. Vařilo to mnohem lépe.
Corgon je obchodní označení směsi Ar s Co2 užívané firmou Linde technoplyn,Siad ji zove Stragonem,u Messer technogass odebírám Feroline,Air Products Ferromaxx případně Euromix.
zdravím , má někdo zkušenost s http://aukro.cz/svarecka-migomat-mig-ma … 62681.html
to bude inventor, melo by to svařovat celkem slušne... neco podobneho jine značky jsem zkoušel vařilo celkem slušně
Zdarec chlapi, rád bych se pokusil o vyvaření karoserie auta. Nechci do svářečky nějak extra investovat, ale našel jsem tohle. Šlo by to s tím? Cena je dobrá. http://www.sbazar.cz/tompeecko/detail/5 … ll-oxy-mig Prosím o info
Na tom je dobra jen ta cena.I kdyz vlastne ne jako srot je to moc drahy.Opravdova svarecka je za jine penize od 7-8 za bazarovou a 13-15 za novou masinu na autoklempirinu.I kdyz jsem videl na autoklempirinu (ale jako nouzovku i BMIG 140 a jen a pouze na slabe plechy do max 2-3 mm)
Editoval Honza007 (20-12-2012 11:23:32)
Setrite na spatne miste, kdyz chcete CO2 svarecku tak kupte rovnou poradnou. Svarecky tipu Einhell nebo GÜDE jsou po koupi urceny na predelani aby se snimy dalo trochu pracovat. Radci jeste posetrete a kupte jsi treba: ETP COMPACT 179 nebo Omicron OMI 165, jsou to dobre stroje a jejich koupi neprohloupite.
to je ina vražda,ruky prec od hentakej šunky...kamarat ma nieco podobne na predaj ale v lepsom stave len tak sa informoval ze kolko by za to mohol pytat,moja odpoved bola cca 50 eur ale neviem si predstavit ze bude niekto ochotny tolko penazi vyhodit do luftu
pavol.sk napsal(a):
...cca 50 eur ...
To je asi 1250 Kč ??? To není ani polovina z toho inzerátu.
Dobře chlapi :-D Prostě potřebuju vyvařit auto a na druhým vyměnit vlnovec. Tak to sám dělat nebudu. A kvůli tomu svářečku za 14 tis kupovat nebudu nu Díky za info Vážím si toho
A co takhle si tu svářečku půjčit? To by asi vyšlo levněji než těch 14tis. a nemusel byste se vztekat s nějakým krámem.