SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 03-10-2012 14:48:14

velociraptor
Člen

zvaracka Selco NEOMIG 2000

Chlapi zdravym.Hladal som niečo o tejto zvaračke,teda konkretne len o tejto a nenašiel som nič.Mate niekto skusenosti s nou alebo kde sa predavaju a čo su to zač?
Mam možnosť jednu si zadovažit a vôbec neviem čo to je zač.Našiel som len nejake kusky v Anglicku ale na SK a CR nič.Za každu dobru radu Vam dakujem.

Editoval velociraptor (03-10-2012 14:49:55)

#2 03-10-2012 16:28:40

evik
Člen

Re: zvaracka Selco NEOMIG 2000

Ahoj,ptala jsem se šéfa a říkal že neslyšel o výrobku který by se této firmě vyloženě nepovedl, co jsme zkusili bylo v poho, řada Genesis, teď nevím jestli si to vše dělaj sami nebo v asii jako řada echt českých firem, na netu jsem nic nenašla, je to ivertor nebo klasika ?,té bych se nebála,baj

#3 03-10-2012 17:03:19

sulejmon
Člen

Selco jsou výborné a fakt vychytané mašiny (provedení i konstrukce). Nevím,jestli to dělají asiati,ale jsou tam součástky skoro "military" kvality (odhaduji)-vydrží moc! Mám od nich  invertory řady GENESISS-nic neváží,výkon i spolehlivost vynikající a příjemně se s nimi vaří. Je to dané i cenou-mrkni na ceníky Selco a je jasné,že si kvalitu nechají zaplatit.

#4 04-10-2012 16:12:29

velociraptor
Člen

Dakujem za rychlu odpoved Vam obom.Upresnim to ešte takto.Jedna sa o použivanu zvaračku.Ja sam mam Kit 205 standart,ktoru som kupoval minuly rok novu ale tuto Selco mam od kamarata možnosť zobrať.Bola vo firme a kedže vyradzovali staršie kusky,tak tuto odkupil.Hladal som,ako som pisal niečo konkretne.Ceny som našiel,sice iba novych ale su skutočne dosť vysoke,takže ked pišete,že by ste sa toho nebali,tak,pojdem do toho a skusim to.Dam ju celu skontrolovať a uvidim.
Diky za rady,ahojte.

#5 04-10-2012 22:21:16

killer
Zablokovaný

Pozor na problém se servisem, selco má údajně jen jedno servisní místo v ČR. Jinak svářečky jsou od nich super

Servis, revize, MIG/MMA/TIG/PLASMA/SPOTTERY - svářeč amatér.
Hlášky z praxe: "Včera bylo pozdě!" "Neexistuje nejde" "Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů" "Já jsem tak dobrej, kdybych byl ještě lepší, tak mě zakážou!"

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla