SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobry den. Potreboval by som taku specialitku, upravit starter odrezanim prednej casti kde je pastorok, Ked to vsak odrezem tak potrebujem nahradit bronzove ulozenie loziskom, Otazka je ci mam sancu to nejako privarit. Drziak loziska by som vyrobil z oceli klasika cierna 235 ? toto by som chcel privarit na povodnu cast zo startera co ostane po urezani, Predpokladam kedze je to hrubo opracovane ze ide o nejaky odliatok otazka je ci je to liatina alebo nejaka ocel. Ak to zvarim podrzi to alebo upadne aj zo zvarom, pripadne aku elektrodu pouzit. dakujem
starterov sa vyraba x-druhov,napis aspon z coho ten starter je,casto su zo hlinikovej zliatiny,asi by bolo lepsie to nechat presne obrobit a tu prednu cast v ktorej bude lozisko len nalisovat,popripade nam natocit jemny zavit a ten poistit lepidlom na zavity
MAlo to by byt podla vsertkeho z LADy vyzera dost prerasteny,
Preco nevyrobis predne celo cele nove?je to menej roboty,ako to zvarat,naviac mas zarucenu suosovost.Ja to tak mam na traktore uz riadne dlho,taha cerpadlo hydrauliky.Na koniec hriadela som len priheftoval ozubene koliesko a bolo.
Nejake foto nemas toho zazraku....
Tak keby to niekoho zaujimalo dal som na radu a vyrobil nove celo...