SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj, máte někdo někde materiály (schéma) pro UNIMIG 250? Začal trochu zlobit (regulace napětí). Potřebuju svařovat a ne překreslovat schéma z plošných spojů a snažit se přečíst nečitelné označení součástek. Pokud můžu poposit, tak na sks-jirka@seznam.cz. Děkuji
Ahojte takže za 3 mesiace sa nik nenašiel kto by mi poslal schému na UTA-200-1.Zo Slovenskom tu nik nekomunikuje?
Miguli: ne každý je ochotný se podělit -> kolikrát mají schémata servisáci a ti si nebudou likvidovat kšeft tím, že rozešlou takovouhle věc do světa. Mě nakonec nezbude, než Unimiga rozebrat a překreslit součástky a spoje do schéma zapojení... Každopádně ti držím palce, ať se dobrá duše najde, kdo ti schéma pošle
ahustva napsal(a):
ahoj na unimig200 pohladam schemu ,naskenujem a potom ti poslem.(2-3 dni)
Skus zmenit poradie faz-ma to tyristorovu regulaciu.
prosím pošli i mne schéma na tuto mašinu děkuji vendis 32
Zdravim,sháním schéma zapojení UTA 200-1.Jestli ho někdo máte,slitujte se nad nešťastníkem.Díky předem.
sudoma.r@seznam.cz
zdravi lidi muzete mi pomoci dostal se mi do rukou svarecka od firmy elektra-beckum typ 200wb18 problem je v tom ze pozapojeni prska ale nesvaruje tak nevim nejsem odbornik
zdavim.potreboval by som schcemu UTA 200,alebo aspon schemu dilkoveho ovladania.najde sa niekto kto ma a posle?Vopred dakujem
Ahoj, nenašlo by se také schema novější verze desky regulátoru Q 34-04 ? r.v.1996
Editoval míra (22-05-2010 18:45:26)
Zdravím,Nemá niekdo schemu od KITin 150 su to spolahlive zvaračky zdobrým výkonom pre bežne potreby.
Mám svářečku UTA 200-4,jsou tam desky řízení :Q34-04,ZK 30.Kdyby bylo schéma bylo by to super.Díky
ahoj, potřebuju opravit svařovací poloautomat Triodyn UDM 150-1 pestal fungovat podavač motoru. hodilo by se schema. a nejaké nápady co z tim muze být.
MrDolar napsal(a):
ahoj, potřebuju opravit svařovací poloautomat Triodyn UDM 150-1 pestal fungovat podavač motoru. hodilo by se schema. a nejaké nápady co z tim muze být.
skuste skontrolovat pojistku na tištaku jestli nezhořela..
alll napsal(a):
MrDolar napsal(a):
skuste skontrolovat pojistku na tištaku jestli nezhořela..
pojistka ok. na to jsem koukal nejdriv... jak sem to dostal do rukou nefunkčni, tak vidim že někdo tam měnil stykač a ja mam obavy ze je zapojen špatně nemate od toho schema?
Editoval MrDolar (11-08-2010 09:21:38)
excalibr123 napsal(a):
zdravi lidi muzete mi pomoci dostal se mi do rukou svarecka od firmy elektra-beckum typ 200wb18 problem je v tom ze pozapojeni prska ale nesvaruje tak nevim nejsem odbornik
U as by bylo nejlepší překontrolovat a dozdotahovat všechny silove spoje kolem trafa a usmernovače , pokud je neke neco z oxidovano rozdelat očistit a zase dotahnout už se takhle podařilo sprovoznit 2 svařecky teto značky pokud by to nepomohlo muže byt vadny usmernovač...
Dobrý den,nemáte někdo prosím schema zapojení nebo jakýtoliv manuál k MIG-30.děkuji
Dobrý den,nemá někdo prosím Vás schéma svařovacího agregátu COLT 1300.
Za případnou pomoc Děkuji.
COLT 1300 napsal(a):
Dobrý den,nemá někdo prosím Vás schéma svařovacího agregátu COLT 1300.
Za případnou pomoc Děkuji.
Mám co jsem potřeboval.
Pokud hledáte nějaké schéma, tak mrněte na odkaz!!!
http://translate.google.cz/translate?hl … 6prmd%3Div
Někdo tu psal že má schémata k UNIMIG200.Kolega také někde tento stroj objevil a chce,abych mu jej opravil-tak by se schéma hodilo i mi.Vím akorát,že je to stroj ze "starých dobrých časů" a dělali jej tehdy údajně v Nitře.Existuje ještě schéma???Děkuji.
vont napsal(a):
Někdo tu psal že má schémata k UNIMIG200.Kolega také někde tento stroj objevil a chce,abych mu jej opravil-tak by se schéma hodilo i mi.Vím akorát,že je to stroj ze "starých dobrých časů" a dělali jej tehdy údajně v Nitře.Existuje ještě schéma???Děkuji.
Zde se to řešilo!
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=391
Ahoj,
takže vím, že se to tu řešilo. Mohli byste mi prosím někdo zaslat na a1@a1pujcovnalodi.cz schémata na unimig200 ?
Dost by se hodily.
Díky, Honza
Dobrý večer.Prosím Vás nepozná niekto invertor COLT 1300? Vybuchol jeden polovodič a neviem zistit, že čo to je.Za pomoc Vám vopred dakujem. :-(
tu je schema colt 1500 bude temeř stejne http://www.svarbazar.cz/phprs/download. … mp;sekce=3
Vdaka. Už mám schemu na COLT=1300 Laci :-))