SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, byl by tu něko schopen a ochoten svařit pár hliníkových věcí? jedná se o plechy a jakly tl. 2-3mm (malé svařence) Potřebuji rychle :-) Díky tel.: 775022458
Kolik toho je? Co to je rychle? :-)
Dokážeme Mig+Arg nebo Tig AC,ale momentálně těžce nestíháme,byl jsem v práci i dneska...
Tak pokud jsou nějaké podrobnosti,zvážíme možnosti,ale třeba se z plzeňska ozve někdo,kdo bude mít více času.
Editoval milda87 (09-04-2012 18:24:47)
to milda87 Sakra,toho bych se někdy chtěl taky dožít,abych mohl napsat,že těžce nestíhám vařit hliník.Mám na to MIG i TIG a někdy si za týden ani neprsknu.Poslední ,,velkou" zakázku (na hliník)za 18000kč jsem měl před 9. měsíci.Nezbylo nic jinýho,než se přeorientovat na nerez.
to oldaster:
Tak ono to asi zas tak hořet nebude,když se crosby ještě neozval...
Ale my nestíháme celkově,neděláme jen hliník,ale i nerez,ale hlavně černý špinavý železo... :-))
I když je fakt,že teď máme v Al zakázku pro němce za 126tisíc,začínáme a jede to 24.4.
to milda87 and oldaster:
zdravím, neozval jsem se neb jsem čekal odezvu spíše na tel. Potřebuji mít hotovo do středy příštího týdne a jedná se o cca 3hodiny svařování. Pokud na to budete mít čas nechte na sebe kontakt, nebo rovnou zavolejte a domluvíme schůzku.
Nezlob se,rád bych pomohl,ale teď to nedám.