SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Mám velkou prosbu.Nemá náhodou někdo manuál na PP315-21
Dobrý den,
PP 315 snad Vám pomůže toto: http://www.svarecky.com/o-svareckach-co … i---popis/
S pozdravem Zdeště
Zdravím,děkuji vám za manuál dost mě pomohl. Svářečku jsem koupil ve špatném stavu a následně ji celou zrepasoval.Sváří výborně jen jsem měl problém při zapalování oblouku nepatrně vždy prskla.Ač jsem měnil výletovou rychlost nebo vypínal vždy stejné.Zjistil jsem že na zemnícim kabelu na konci u očka byla silně zoxidovaná měd.Tak jsem si nechal udělat novej zem kabel .Tak uvidím v ponděli zda to byla ta závada.Ale hlavně jsem ji koupil proto že má pulsní sváření a o tom sháním informace jak nastavit pulsy a jaké napětí.A to tam v tom co jste mi poslal moc rozepsané není... Asi to chce zkoušet.Každopádně ještě jednou díky.
dobrý den,zamýšlým koupit tento stroj ale mám v dílně jištění 20A D a hlavní jistič na budově 25A bude mi stačit jištění?bude zapotřebí softstart a lze stroj tímto vybavit?děkuji za odpovědi.