SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den
Chtěl bych se Vás zeptat na svářečku alfa in 310A, mám možnost ji pořídit bez bomby za 16 tis ve velmi dobrém stavu, ale nenašel jsem nikde ani u výrobce žádné informace. Je stará prý 2 roky a měl by to být první majitel co ji moc nepoužval.
Předpokládám, že je to už stroj co bude mít nějakou tu rezervu a provedení by mělo být festovní, jak se na alfain sluší a patří.
Tak bych se chtěl zeptat zda nevíte o nějakých častých problémech na co si u tohoto typu dát pozor než ho koupím?
Budu s ní provozovat převážně drobné zámečnické práce u nožířské výroby, ale sem tam si zavaří i něco tlustšího kolem 15mm.
dík za každý názor či radu...
s pozdravem
Petr
jak jsme si vyhledal na internetu o co se jedná, tak celkem slušná mašinka...
myslím si že nákupem této mašiny neprohloupíte, už z důvodů oprav strojů, když si napíšete do Alfa In v Třebíči, zašlou Vám i elektrické schéma a více info o stroji, s tímto strojem se dá už něco i vytvořit a myslím si že tloušťka materíláu 15mm nebude pro tento stroj žádný problém.
já jako uživatel silného stroje ALFA IN tak musím potvrdit spolehlivost strojů této značky...
delal jsem s nekolika stroji Alfa in predevsim stroji 250 300 a 350 a nejsou to spatne stroje jen s modelem 350 jsme meli problemy za 5 let nam dvakrat odesla elektronika rizeni,A jak mi rekl servisak neni to ojedinela zavada.
U nás běhala ALFI 310 několik let bez problémů - údržba, jednosměnný provoz. Podávání ok. Jen jedenkrát jsme měnili hlučný ventilátor. Nic podstatného. Díly jsou dostupné. Za tu cenu jsem ji viděl dnes na sbazaru. V klidu si ji dopřejte.
Dobrý den, - ALF 310
zařízení není špatné. Konstrukce vychází z konstrukce AEK. Velký, byť dvoukladkový, podavač je dobrý standard. Jednotka řízení tohoto typu se neoplatí ani opravovat. Většinou ji nahrzujeme odolnější AEK 24, i když se musí zapojení upravit.
Zařízení je standardní "držák".
S pozdravem Zdeště
Dík moc za postřehy pánové! jdu do ní...
Ať se daří!
Petr